Home Programma Testerep

Testerep

VLOEDSCHRIJVERS

schrijfmarathon

taal4

Duizend jaar geleden verzonk het eiland Testerep voor onze kust. Een genadeloze storm deelde de genadeklap uit en het eiland werd opgeslokt door de golven.
TG Vagevuur haalt het verzonken land terug boven water tijdens een schrijfperformance. Enthousiaste schrijvers gaan vanop hun eigen eiland op zoek naar de verloren verhalen van Testerep.

Neem ook deel en werk samen met professionele schrijfcoaches aan begin, midden of einde van dit verhaal. Diezelfde dag nog komen de afgewerkte tekstfragmenten in handen van acteurs, ze gaan ermee aan de slag en geven iets terug aan de schrijvers. Tijdens de rest van het festival zijn de teksten ook te lezen in het Leopoldpark, tot het onvermijdelijke verval intreedt, en ze net als Testerep worden teruggenomen door de elementen.

Doe mee en reserveer een plekje op een van de drijvende bureaus. Niet alleen leuk om doen, ook heel spannend, want wie weet krijgt jouw tekst een plekje in de gelijknamige voorstelling die in december in première gaat in De Grote Post.

Schrijf je in via deze link.

SCHRIJFCOACHES: Barbara Van den Eynde, Stefanie Huysmans (Creatief Schrijven), Pieter Delfosse (WISPER), Anna Carlier, Anouk Friedli (Het Schrijverslab).
SCHRIJVERS: Astrid Haerens, Vanessa Daniëls, Maud Vanhouwaert, Peter Holvoet-Hansen, Lara Taveirne en Rashif El Kaoui.
DECOR: Emilie Lauwers, Rubben Smits.
I.S.M.: Wisper, Creatief Schrijven, Het Schrijverslab.
MET STEUN VAN: deAuteurs, Vlaanderen, Gent, Tax Shelter, Creanbo.

Tickets voor Testerep

  • ma 01/08
    11u-22u
    doorlopend
    gratis
    Bekijk meer data