Sectordag (c) Sander Lambert
© Sander Lambert

Dat doe je op 5/08 @KAAP

Op maandag 5 augustus organiseert Theater Aan Zee een netwerkdag in Oostende - Netwerken Aan Zee - gericht op jonge en minder jonge makers uit de podium- en muzieksector. Kloppende hart van NAZ#2024 is de ‘Levende Bib’: een collectie van experts uit alle domeinen van de podium- en muziekwereld (beleid, productie, spreiding, belangenverdediging, …) die je zomaar kan ‘ontlenen’ voor een gesprek.

In onze catalogus staan alvast namen te blinken als Sioen, Elsemieke Scholte (Toneelhuis), Sara Debosschere (De Roovers), Maxime Waladi, maar ook de mensen van AMPLO, SABAM, Kunstenpunt, Platform in de Maak, Vincent Company, …

“Hoe schrijf ik een subsidiedossier? Waar pitch ik een idee voor een voorstelling? Hoe krijg ik mijn beginnende band in de pers? Wie helpt me met de kwestie van auteursrechten? Hoe maak ik programmatoren warm voor mijn werk? Hoe waag ik de sprong naar het buitenland?”

— Kom het antwoord te weten op 5 augustus

Tussen 15u30 en 18u30 kan je deze en nog veel meer vragen rechtstreeks stellen aan onze Levende Boeken. Of kom gewoon wat netwerken en nieuwe contacten leggen in onze gezellige bar apéro!

Het volledige programma van NAZ#2024 ziet er zo uit:

  • 15u30: doors + kort inleidend statement door Zindzi Tillot Owusu
  • 15u30 - 18u30: Levende Bibliotheek
  • 19u: de poëzieperformance Oerhert van Astrid Haerens (ticket nodig)
  • Doorlopend: bar apéro

Wees welkom! Informeer gerust ook je klasgenoten of vrienden-collega’s en kom samen, dubbel zo gezellig.

Groet en misschien tot in Oostende!

Sectordag (c) Sander Lambert
© Sander Lambert

Werk je in de culturele sector? Dan kan je onderaan deze pagina een sectoraanvraag indienen. We verwerken deze aanvraag zo spoedig mogelijk. Hou er rekening mee dat het indienen van een aanvraag geen garantie voor accreditatie is. Wanneer de aanvraag wordt goedgekeurd houden we je op de hoogte van alle TAZ-nieuws.