Toegankelijkheid

We vinden het bij TAZ belangrijk dat iedereen volop kan genieten van het festival. Een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, mag mensen niet belemmeren om naar TAZ te komen.


Heb je vragen of heb je nood aan assistentie?

  • je wil de voorstelling vanuit je rolstoel volgen
  • je hebt asisstentie nodig bij het reserveren van een voorstelling
  • er moet een zitplaats/ticket voor begeleider worden voorzien
  • er is ruimte nodig voor de hulphond

Dan kan je vanaf 20 juli bellen naar de toegankelijkheid-lijn op het nummer 0489 93 49 78 of mailen naar joyce.v@tartart.be.

Meeting point: Café Koer

Café Koer is de centrale ontmoetingsplaats van het festival. We willen dan ook dat iedereen er zich volop welkom kan voelen.

Café Koer is voorzien van hellende vlakken, een verlaagde balie aan het infopunt en aan de uitgang van het Leopoldpark vindt u een ruim, toegankelijk toilet. Daarnaast is de weg richting het infopunt, de bar en het toilet voorzien van geleidelijnen voor de taststok.

Andere locaties

Theater aan Zee gaat door op meer dan 22 verschillende locaties, waardoor wij niet altijd een volwaardige toegankelijkheid kunnen garanderen. Daarom adviseren we de bezoeker met noodzakelijke behoeftes de toegankelijkheid-lijn van TAZ te contacteren. Zo kunnen we alles in het werk stellen om de basistoegankelijkheid of extra assistentie te voorzien. `