Bereikbaarheid

Bekijk de TAZ routeplanner om te zien wat de snelste route van het festivalmeetingpoint naar jouw TAZ locatie is.

MET DE FIETS OF TE VOET
De meeste TAZ-locaties bevinden zich in het stadscentrum en zijn makkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Alle locaties worden in het stadsbeeld aangeduid met gele signalisatiepijlen. Die duiden de kortste weg aan, te voet of per fiets. TAZ werkt samen met Fietspunt Oostende (in de ondergrondse fietsparking op het Stationsplein, elke weekdag open van 9u en 19u, op za en zo van 9u tot 17u) en ook met Gino Carts & Bikes (Kemmelbergstraat 40, open van 10u tot 18u). Vrienden van TAZ genieten er een korting.

MET HET OPENBAAR VERVOER (BUS OF TRAM)
Met de TAZ routeplanner kan je je uitstap op voorhand plannen. Vind je niet meteen wat je zoekt, bel dan De Lijn. Info 070 220 200 (€ 0,30/min).
In de Lijnwinkels (in Oostende: Station, Directiezetel en Marie-Joséplein - volledig overzicht op www.delijn.be), Toerisme Oostende en aan de infostand in het Leopoldpark, kan je een folder van De Lijn krijgen.

MET DE WAGEN
Het TAZ-team vraagt om zoveel mogelijk het openbaar vervoer te gebruiken. Check alvast de routeplanner. Kom je toch met de auto? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina! TAZ heeft een onlinegroep 'Carpool TAZ' waar je kan afspreken om samen te rijden. Want zelfs één auto minder maakt het verschil! Carpoolers kunnen parkeren op de randparkings, maar info via visitoostende.be