Ola

Ola & TAZ Band

Muziek
Photo35 351 copy
© Ola

Ola
Ola - Olamide Polet - is een 24-jarige muzikant uit Brussel met Nigeriaanse roots. Nog niet zo lang geleden begon hij muziek te maken, maar vrijwel meteen kwam hij terecht in een stroomversnelling. Hij maakte indruk in ‘The Voice Belgique’ en tekende een contract bij Warner Music Benelux. Zijn laatste single dateert van de zomer 2022, maar er is nieuwe muziek onderweg.

Ola’s stem is warm en melancholiek, af en toe ontembaar en verleidelijk, vaak briljant en zonnig. Naar het schijnt is Paul McCartney zijn favoriete Beatle, wat niet mag verbazen als je ziet hoe gemakkelijk hij aanstekelijke melodieën schrijft. De horizon van Ola is nog lang niet in zicht, wat hem de geknipte gast maakt voor de TAZ Band op zondag.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

zo
04.08
zo
04.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets