MAVEE

MAVEE & TAZ Band

Muziek
Session Sans Titre0141

MAVEE
MAVEE groeide op in een cultureel en vibrerend Brussel. De 23-jarige Belgisch-Kameroense artieste had aanvankelijk een grote passie voor dans, maar het was haar zus die MAVEE overtuigde om haar zangtalent echt te laten bloeien. In haar kamer begon ze bescheiden, maar al snel bracht ze een aantal nummers uit die meteen de aandacht trokken. Zo was ze te horen op Radio 1 en mocht ze als support optreden in de Ancienne Belgique.

MAVEE’s carrière kreeg pas echt een boost toen ze deelnam aan Sound Track in 2021 en prompt de wedstrijd won. Haar singles I Know, Can’t Have Me en I Wish verraden haar uitzonderlijke stembereik en schrijftalent. Het resultaat is een heerlijke mengeling van synthpop, r&b en hartverwarmende teksten. Beluisterde je al haar nieuwe plaat Out of Time? Zo niet, rep je naar het eerste streamplatform dat je te pakken krijgt. Of kom op 9 augustus naar Café Koer waar MAVEE het podium zal delen met de TAZ Band. Plak er geen label op, want ze doet toch gewoon wat ze wil.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

vr
09.08
vr
09.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets