Desma

Desma & TAZ Band

Muziek
57 C0682 B A666 4750 B224 7 EB208 C869 A0

Desma
Maak kennis met Emma Demoor, een jonge hemelbestormer die met haar band Ventus hier en daar al een potje wist te breken, maar nu met haar soloproject Desma iedereen uitnodigt in een bijzonder, muzikaal universum.

Desma grossiert in dromerige en licht mysterieuze indiepop, waarin de zoektocht naar identiteit en de grote levensvragen leidt tot lekker in het gehoor liggende popsongs. Zweverig en mysterieus? Jazeker, maar evengoed zoekt Desma de grenzen op van electro en rock. Denk qua vibe aan Trixie Whitley, PJ Harvey, Wende Snijders, Tsar B en SX.

“Songs mogen heus ergens over gaan, zonder te zwaar op de hand te zijn of al te veel uitleg”, zegt ze zelf. Desma won de Gentse Crochet en kreeg zo een plekje op het hoofdpodium van de Gentse Feesten 2024, maar ook op verschillende podia in Vlaanderen. Dinsdag 6 augustus krijgt de TAZ Band het gezelschap van dromerige indie-pop met haakjes.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

di
06.08
di
06.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets