TEUN

TEUN & TAZ Band

Muziek
Teun High Res40 k
© TEUN

TEUN
Omringd door muziek en instrumenten, begon TEUN muziek te schrijven in de woonkamer toen ze negen jaar oud was. Ze werd geboren in Maastricht, ging naar de dansacademie in Tilburg en woont op dit moment in Antwerpen. Daar kreeg haar muziekcarrière een boost en tourde ze samen met Eefje de Visser als achtergrondzangeres en danseres. Tijdens die tour ontmoette ze producer Daan Schepers (Bazart, High Hi, Eefje de Visser) waarmee ze haar debuut-EP in elkaar bokste.

TEUN klinkt als een reis door betoverende elektronische klanken en melancholische songs en veroverde dit jaar zilver op Humo’s Rock Rally. Laat je betoveren door TEUN en de TAZ Band op donderdag 8 augustus in Café Koer.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

do
08.08
do
08.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets