Home Programma Lijfstroom XL

Lijfstroom XL

BLUAI/Siem Reap/Bear Bones, Lay Low/Joeri Chipsvingers

Het online muziekkanaal Lijfstroom bouwt de loods van de NMBS om tot een sfeervolle muziekclub. Dé place to be voor elke muziekliefhebber. Gastheren Sam en Daan van performancecollectief Club Jaecques verwelkomen iedere avond maar liefst vier muzikale gasten, afkomstig uit alle uithoeken van het muzikale spectrum. Straatwaardige hiphop, knetterende electronica, loden gitaren of zalvende folk delen samen de scène.

Zowel de Jong Muziek selectie als een kleurrijke schare ervaren rotten spelen zich het zweet in de schoenen voor het oog van de camera en het publiek. Als uitsmijter leggen Sam en Daan hun gasten het vuur aan de schenen tijdens geanimeerde groepsinterviews. Reserveer nu je tafeltje in onze club!

Check ook al eens de voorbije Lijfstroom-episodes op www.lijfstroom.be, als opwarmertje kan dit zeker tellen!

BLUAI (Jong Muziek), van rustige en dromerige indiefolk tot vrolijke indiepop.

Siem Reap is het soloproject van Gilles Demolder (Oathbreaker/Wiegedood). Na wat leek op een leven van vallen en opstaan en een hoop eindeloze nachten, ontstond Siem Reap. LIve met Wim Coppers (Wiegedood), Jasper Hollevoet (Ventilateur) & Filip Brans (Dogpeople).

Als Bear Bones, Lay Low maakt Ernesto Gonzàlez psychedelische electronica. ZIjn muziek evolueerde van spontane bedroom noise/drone naar synthjams met hints naar library music met bezwerende ritmes, dub-effecten en heftige freak-outs. Eerder dit jaar maakte hij op uitnodiging van KAAP een speciale compositie voor het Brugse Sint-Janshospitaal. Een bezwerende trip naar de donkerste krochten der psychedelica.

Joeri Chipsvingers is het alter ego van Michiel De Naegel. Joeri beleeft allerhande chips gerelateerde avonturen en vertaalt die vervolgens naar zijn songs. Door pandemische omstandigheden even alleen met zijn ‘Veredelde Luistersessie’, een soloshow boordevol prikkels, pringles en praatjesmakerij.

MET STEUN VAN: Sabam For Culture.
Powered by: StuBru.
Lijfstroom is een initiatief van TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP, Club Jaecques, Muziekclub De Zwerver en jh OHK.

Extra

Sabam for Culture, presenting partner of Lijfstroom XL.