Home Programma Lijfstroom XL

Lijfstroom XL

Azertyklavierwerke/Theegezin/Kookaburra/Ratmosphere

Het online muziekkanaal Lijfstroom bouwt de loods van de NMBS om tot een sfeervolle muziekclub. Dé place to be voor elke muziekliefhebber. Gastheren Sam en Daan van performancecollectief Club Jaecques verwelkomen iedere avond maar liefst vier muzikale gasten, afkomstig uit alle uithoeken van het muzikale spectrum. Straatwaardige hiphop, knetterende electronica, loden gitaren of zalvende folk delen samen de scène.
Zowel de Jong Muziek selectie als een kleurrijke schare ervaren rotten spelen zich het zweet in de schoenen voor het oog van de camera en het publiek. Als uitsmijter leggen Sam en Daan hun gasten het vuur aan de schenen tijdens geanimeerde groepsinterviews. Reserveer nu je tafeltje in onze club!

Check ook al eens de voorbije Lijfstroom-episodes op www.lijfstroom.be, als opwarmertje kan dit zeker tellen!

Azertyklavierwerke (Jong Muziek), elektronische muziek geïnspireerd op veel verschillende stijlen zoals IDM, baile funk, footwork en pop.

Theegezin (Jong Muziek), Zomergemse neo-psychedelica vol kleine orgeltjes en betekenisvolle banaliteiten.

Het Belgische kwartet Kookaburra, een garage/fuzz/psych-punkband, maakt van elke show een ware belevenis. Kookaburra is beleven en doorleven. Net zoals de Australische vogel, kraakt, piept en rammelt Kookaburra langs alle kanten, maar ze vergeten nooit de essentie; uiterst catchy garagerock songs maken.

Met Ratmosphere maken de broers Serruys kitscherige en sleazy outsiderpop die flirt met kapotte disco en fonkelende 80’s gitaarsolo’s. Als graag geziene toursupport van o.a. Balthazar en Black Box Revelation speelden ze al vele shows in het buitenland. Dichter thuis kregen ze reeds een spot op TAZ#2019, zaten ze in de selectie voor Humo’s Rock Rally en werden ze laureaat van het Sound Track Kansenparcours.

MET STEUN VAN: Sabam For Culture.
Powered by: StuBru
Lijfstroom is een initiatief van TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP, Club Jaecques, Muziekclub De Zwerver en jh OHK.

Extra

Sabam for Culture, presenting partner of Lijfstroom XL.