Home Programma LE MOTAT

LE MOTAT

Nederpop

Jong Muziek maakt sinds jaar en dag deel uit van het TAZ-DNA. Lode Pauwels en Wouter Vanmeenen van De Zwerver (Leffinge) legden overal te velde hun oor te luister en selecteerden acht jonge beloftevolle bands. Ze spelen elk vier keer, op verschillende locaties in de stad, met daarbij ook een ultieme passage bij Lijfstroom XL!
Bovendien stappen ze elk ook in een bandcoaching-traject, waarbij ze met raad en daad bijgestaan worden tijdens hun muzikaal traject.

LE MOTAT is de vertaling van alles wat in Tato Wesselo’s brein omgaat. In ‘EP1’ uitte zich dat in catchy love songs over seks en vluchtige liefdes afgewisseld met nummers over mensen die hun ‘KOP in 't IJS’ moeten steken.

LE MOTAT (zie ook Lijfstroom XL)speelde al op festivals als Valkhof en Tweetakt, en werd geselecteerd als 3voor12-talent tijdens de Popronde 2020.

Op zijn aankomende ep 'Goed Slecht' duikt hij dieper en gaat hij op zoek naar de fijne lijn tussen genialiteit en slap geouwehoer. Bands als Doe Maar, Goldband, Merol, Spinvis en De Jeugd van Tegenwoordig schemeren ergens door.

Tato Wesselo: ZANG, GITAAR
Daniel Koomen: SYNTHESIZERS, ABLETON, BACKING VOCALS
Robin Bremer: BAS, BACKING VOCALS

Extra

Op 3/8 treedt LE MOTAT ook op binnen Lijfstroom XL.