Home Programma De Leesclub: Normale mensen

De Leesclub: Normale mensen

Sally Rooney

Het wordt zo stilaan een traditie! Voor de vroege vogels organiseren wij ook dit jaarweer De Leesclub. Bij een koffie en croissant hebben we het over boeken, fictie en non-fictie, die aan bod komen tijdens het festival of te maken hebben met het centralethema van TAZ, de zorg.

Verdiep je deze zomer in een van de boeken en kom er met anderen over praten, samen met Jos Geysels en Els Snick.

Sally Rooney studeerde aan Trinity College in Dublin. Haar debuut Gesprekken met vrienden werd enthousiast onthaald. Met Normale mensen stond ze op de longlist voor de Man Booker Prize.

In Normale mensen vertelt Sally Rooney de liefdesgeschiedenis van Marianne en Connell. Beiden groeien op in hetzelfde stadje in landelijk Ierland, waar hun verschillende werelden nauwelijks overlappen. Ze ontmoeten elkaar alleen wanneer de moeder van Connell het huis van Marianne schoonmaakt. Als ze beiden naar het prestigieuze Trinity College in Dublin gaan, blijkt op die universiteit dat zich door de jaren heen een diepe band heeft gevormd.

Normale mensen van Sally Rooney is een verhaal over de diepgaande invloed die geliefden op elkaars leven hebben, en het groeiende besef daarvan naarmate de jaren verstrijken. Een intense roman die je je eigen liefdes laat herbeleven.

Tickets voor De Leesclub: Normale mensen

 • za 30/07
  09:00
  60'
  € 8.00
  sold out
  10:30
  60'
  € 8.00
  Bekijk meer data