Seba Colson Duo

Seba Colson Duo

Muziek Jong Muziek
Image 6661385f7457a 960

Seba Colson, geboren in 1998, nam als kind pianolessen en begon op zijn veertiende gitaar te spelen. Hij ging naar de Kunsthumaniora in Antwerpen, leerde er jazz kennen en werd meteen verliefd.

In het zesde middelbaar besloot hij om trompet te leren spelen en vervolgens studeerde hij bij verschillende leraren waaronder Jarmo Hoogendijk, Carlo Nardozza, Rob Bruynen en Nico Schepers. Hij is nu actief als muzikant en is bandleader van Unfinished Business, het Colson-Vergaert Quintet en de Fela Kuti Celebration band. Daarnaast is hij ook vast lid bij Lucid Lucia, Hnita Bigband, The Very Bigband en The Heaters.

Hij stond samen op de planken met o.a. Joe Bowie & Kim Clarke, John Clayton, Chris Potter, Bert Joris, Gregory Hutchinson, Frank Vaganée, Zap Mama, Manou Gallo, Amir Sulaiman, K.ZIA, Rico, ...

Voor deze gelegenheid nodigt hij Milan Verbist uit, Seba & Milan leerden elkaar kennen op de Kunsthumaniora en spelen al jaren samen. In duo zullen ze originele composities brengen, afgewisseld met een aantal van hun favoriete jazz standards.

Jong Muziek - Powered by Sabam

Meer info

Tickets

zo
04.08
Koop tickets