Nana

Nana & TAZ Band

Muziek
Nana Shalan Alhamwy
© Shalan Alhamwy

Nana
Zanger, percussionist, danser en harpluitspeler Nana Osei Twum Barima (°1999) groeide op in Ghana en leerde er de seperewa spelen. Dat is een Ghanese harpluit, die al generaties in zijn familie wordt bespeeld.

Nana verweeft zijn muziek met verschillende slagwerkinstrumenten als de dij- en waterkalebas, de Ghanese percussiebox, bamboe-percussie, maar ook de mbira - een duimpiano. Hoewel z’n muzikale roots in Ghana ligt, timmert Nana verder aan zijn carrière in Gent. Niet te missen, want hij trakteert zijn publiek steevast op een spannend muzikaal parcours.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

za
03.08
za
03.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets