Deadbeat Larry

Deadbeat Larry & TAZ Band

Muziek
1074438

Deadbeat Larry
Meer dan tien jaar maakte hij het Verenigd Koninkrijk onveilig, maar nu is Deadbeat Larry terug in zijn geboorteland. Gestaag groeit hij uit tot een bekende naam in de Vlaamse hiphopscene. Deadbeat Larry werkte al samen met Zwangere Guy, Nag, Pasi, Joffrey Anane en anderen en was te horen op Studio Brussel - in Abattoir Anvers - en BRUZZ. Daarbij kon je hem al horen in series op Streamz en hij vormde het voorprogramma van artiesten als Brihang, Zwangere Guy en Jazz Brak.

Op dit moment werkt hij als resident van Trix Muziekcentrum aan een nieuw album en stoomt hij met een band een live set klaar. Larry geeft ook workshops voor festival zoals GEN-ZIE van FAMEUS vzw en het trajectontwikkelingsevent Track East. Zijn band laat hij voor deze gelegenheid even vervangen door de TAZ Band, waarmee hij op vrijdag 2 augustus iedereen zal laten viben in Café Koer.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

vr
02.08
vr
02.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets