Exclusief

Waar we ook zijn

Laura van Dolron

stand-up filosofie

Elke avond een gloednieuwe stand-up filosofie voorstelling, over plekken die we niet kennen en de dingen die ertoe doen.

Laura van Dolron en Steve Aernouts staan voor een uitdaging. Drie zomerdagen worden ze ‘s morgens als het ware ‘ontvoerd’ naar een plek in Oostende. Waarheen weten ze niet, maar dat ze daar in één dag een voorstelling zullen maken weten ze wel! ‘s Avonds presenteren ze die voorstelling, vers uit de printer, eenmalig en recht uit het hart, een première en laatste voorstelling in één!

Waar we ook zijn is een theatrale blind date met een plek. De locatie dicteert de vorm. Het kan van alles worden. Een interview, een talkshow, een monoloog …

De voorbereiding is kort maar de ambitie groot. Ze proberen op de geheime plekken niets minder te vinden dan de zin van het leven, als altijd met humor en zelfspot gekruid.

Vorig jaar bracht Laura WIJ en Liefhebben op TAZ. Met Steve heeft ze al zeven jaar een latrelatie op de planken (o.a. Sartre zegt Sorry, Wat nu nodig is, Self-fulfilling Prophets). Nu stellen ze die op de proef in een nieuwe vorm, in het hier en nu en op het scherpst van de snee. Niet bedacht, niet gerepeteerd, maar kakelvers en uit de grond van hun hart.

CONCEPT/TEKST: Laura van Dolron.
VAN/MET: Laura van Dolron, Steve Aernouts.
BEELD: Luk Vilain

tickets