Apéro Poëzie: Simone Milsdochter/Kira Wuck

Een programma van TAZ en Poëziecentrum met dank aan deAuteurs.

Tijdens Apéro Poëzie vertellen bekende lezers over de poëzie in hun leven, bij een aperitief en met zicht op zee. Bovendien brengen ze een dichter mee die ze bewonderen, een illustrator tekent live en er is plaats voor een poëziedebutant, telkens een van de genomineerden van de tweede editie van de Poëziedebuutprijs Aan Zee.
Carl De Strycker, directeur van Poëziecentrum, gaat met hen in gesprek. Ahmed Roni & friends brengen etnisch-Koerdische muziek.

Simone Milsdochter (zie ook Adela en Helena) speelde bij de KVS, Theater Antigone, hetpaleis, Theater Zuidpool …
Op televisie was ze te zien in de spannende tv-serie Als de dijken breken. Vorig jaar bracht ze in première De wetten van de menselijke stupiditeit op TAZ.

Zij nodigt Kira Wuck uit, onlangs werd haar tweede poëziebundel De zee heeft honger (2018) gepubliceerd. Eerder ontving ze de C.W. van der Hoogtprijs voor haar poëziedebuut Finse Meisjes (2012) en won ze het NK Poetry Slam. Momenteel werkt ze ook aan haar eerste roman.
Joost Decorte brengt een selectie uit zijn debuut. Seppe Van den Berghe, die o.a. tekent voor De Standaard Weekend, zorgt voor illustraties bij de gedichten.

MET: Simone Milsdochter, Kira Wuck, Joost Decorte, Seppe Van den Berghe.


tickets