Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen? Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe, en maken het mede mogelijk dat TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma kan realiseren. Uiteraard geeft TAZ jou hiervoor ook graag iets terug!

Het TAZ-team is momenteel druk in de weer om van TAZ#2024 opnieuw een top editie te maken!
Vanaf 15 april 2024 kan je opnieuw Vriend van TAZ worden. Hieronder vind je het voordelenpakket voor TAZ#2024.

Voordelenpakket TAZ#2024

Lid worden van de Vrienden van TAZ 2024 kan al voor 55€.

3205583


Jouw vriendenabonnement is 1 jaar geldig vanaf april 2024. Dit vriendenabonnement biedt je voordelen en exclusieve kortingen bij lokale handelaars en andere culturele huizen in Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes en kan je ervaringen uitwisselen met andere Vrienden, o.a. via de Vrienden-Facebookgroep.

Het vriendenabonnement
 • Je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen). De start van de ticketverkoop voor de Vrienden van TAZ is 17 juni 2024 om 9u.

 • Je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma tijdens de programmatoelichting op 14 juni om 18u in De Grote Post

  Reserveer jouw ticketHIER
  Opgelet
  inschrijven is verplicht! Enkel op vertoon van een ticket zal je toegang krijgen tot de programmatoelichting.

 • 10% korting op je ticketbestelling (per productie kan je tot 4 tickets online of aan de balie aankopen).

 • Je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht van het laatste TAZ-nieuws via een digitale vriendennieuwsbrief.

 • Je krijgt toegang tot de gesloten Facebookgroep Vrienden van TAZ waar je ervaringen kan delen met anderen.
Vriendenprijsjes

Bovenop de TAZ-voordelen biedt het lidmaatschap ook exclusieve aanbiedingen en kortingen bij partners van TAZ, zelfs buiten het festival. Hieronder vind je de huidige kortingen, die in aanloop naar het festival nog worden uitgebreid.

 • Bij Boekhandel Corman koop je jouw favoriete boek aan een voordelige prijs (geldig van 13 juni 2024 t/m 30 september 2024):

  • 5% rechtstreekse korting op vertoon van de TAZ-Vriendencode

  • bij een aankoop van minimum €40 ontvang je bovenop de korting een gratis linnen Cormantas (zolang de voorraad strekt).

 • Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je tijdens het seizoen 24-25 van een reductietarief. Op voorstellingen uit eigen programmatie (met uitzondering van co-presentaties en Bij de buren), krijg je als vriend van TAZ 10% korting (geldig op 1 ticket). Korting te verkrijgen zowel online als aan de balie van het Cultuurcentrum De Grote Post of UiTloket en aan de avondkassa.

  Opgelet: kies online het TAZ-vriendentarief en geef daarbij de unieke Vriendencode, beginnend met de TAZ, die je in de bevestigingsmail toegestuurd kreeg. Neem deze Vriendencode ook mee als je aan de balie tickets bestelt. Zonder de code ontvang je geen korting.

 • Bij Mu.ZEE geniet je van 10 % korting in de museumshop (geldig van  13 juni t/m 10 augustus 2024). De museumshop kan je vrij bezoeken, zonder toegang te betalen tot het museum.

Zullen we vrienden worden?

Vrienden worden kan HIER!

Kocht je vorig jaar tickets voor TAZ? Dan dien je enkel in te loggen met je inloggegevens.

Voor het eerst vriend en vorig jaar geen tickets gekocht bij TAZ? Registreer je eerst (bij registratie ontvang je een activatiecode) en geef je persoonsgegevens op. Check ook zeker steeds je spammailbox. Om tickets te kopen dien je enkel te loggen met je inloggegevens. Je hebt je pasje hiervoor niet nodig!

Je kan ook terecht aan de balies van het UiTloket, Toerisme Oostende en De Grote Post.

Opgelet: je kan slechts 1 lidmaatschap aankopen per e-mailadres!

Opgelet: vanaf dit jaar werken we niet meer met een fysiek vriendenpasje. Je persoonlijke Vriendencode geldt nu als bewijs van je vriendenabonnement.

Night shift OHK 12 mahieu
© Ivan Mahieu