Amongster

Amongster & TAZ Band

Muziek
Amongster Foto c Diego Claudino Louise Verbeeck
© Diego Claudino - Louise Verbeeck

Amongster
Songwriter Thomas Oosterlynck aka Amongster won in 2014 De Nieuwe Lichting met sterke songs gekleed in een sfeervol indie-jasje. Het debuutalbum Trust Yourself To The Water (2016) werd geproduceerd door Jasper Maekelberg en deed het uitstekend op StuBru en Radio 1.

Opvolger A New Arrival (productie Reinhard Vanbergen) verscheen in 2019 en bevestigde eens te meer het potentieel van zijn band die ook live een echte aanrader is. Oude en nieuwe nummers krijgen een uitgepuurd arrangement waarbij de essentie van de songs en ook de stem optimaal tot hun recht komen.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

wo
07.08
wo
07.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets