Kes Bakker, Timon Kouloumpis, Mona Lahousse, Jef Uyttenhove

AGE OF PANIC

Podium Jong Werk
Jong werk
Jong Werk
DSF9326
Jong werk

Zondag.
Laetitia, reporter voor het journaal, doet verslag van de grootste politieke veldslag die het land de afgelopen jaren heeft gezien. Midden in deze chaos wil Vincent, haar ex-man, onaangekondigd hun twee jonge dochters zien. Het is een manische dag: een moeder en een vader verwikkeld in een voogdijstrijd, twee onrustige dochters, een onbeholpen babysitter, een behoeftig nieuw vriendje en een land in tweeën gedeeld.

AGE OF PANIC, naar de gelijknamige film (2013) van Justine Triet, is een verhaal over hoe wij als mens en maatschappij steeds verder van elkaar weggroeien. Hoe polarisatie ervoor zorgt dat we enkel nog naast elkaar en niet met elkaar spreken. Een verhaal waarin schuld en onschuld, waarheid en leugen, goed en fout elkaar steeds uitdagen. Maken we een onderscheid tussen iemands intentie en het resultaat?

Deze voorstelling is een samenwerking tussen drie verschillende toneelscholen: Koninklijk Conservatorium Antwerpen (Timon Kouloumpis & Mona Lahousse), KASK & Conservatorium Gent (Kes Bakker) en Toneelacademie Maastricht (Jef Uyttenhove).

Meer info
Credits
VAN EN METKes Bakker, Timon Kouloumpis, Mona Lahousse, Jef Uyttenhove
MUZIEKOrlan Ghekiere
COACHINGJesse Vandamme
LICHTONTWERPJoaquin De Rycke, Zaza Dupont
TECHNIEKIne Roeder
MET DANK AANLouise Van den Eede, Bauke Lievens, Simon De Winne, Zuidpool, TG Stan, de Roovers, Monty
MET DE STEUN VANKoninklijk Conservatorium Antwerpen, KASK & Conservatorium Gent, Toneelacademie Maastricht

Tickets

Koop tickets