29.03.2023

Zullen we vrienden worden?

Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen? Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe, en maken het mede mogelijk dat TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma kan realiseren. Uiteraard geeft TAZ jou hiervoor ook graag iets terug!

Voordelenpakket TAZ#2023

Lid van de Vrienden van TAZ 2023 worden kan al voor 50€. Vrienden worden kan hier!

Je ontvangt een leuke vriendenpas, die 1 jaar geldig is. Dit pasje geeft je toegang tot het vriendenabonnement en biedt je tal van exclusieve kortingen of geschenkjes bij lokale handelaars en andere culturele huizen in Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes en kan je ervaringen uitwisselen met andere Vrienden, o.a. via de Vrienden Facebookgroep.

Opgelet: je kan slechts 1 lidmaatschap aankopen per e-mailadres!

Het vriendenabonnement

 • Je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma tijdens de programmatoelichting. Opgelet: plaatsen zullen hiervoor beperkt zijn!
 • Je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen!)
 • 10% korting op je ticketbestelling (per productie kan je tot 4 tickets online of aan de balie aankopen)
 • Je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht van het laatste TAZ-nieuws via een digitale vriendennieuwsbrief
 • Je krijgt toegang tot de gesloten Facebookgroep Vrienden van TAZ waar je foto’s of ervaringen kan delen met anderen

Vriendenprijsjes

Bovenop de voorgaande voordelen biedt dit lidmaatschap ook exclusieve aanbiedingen en arrangementen van partners van TAZ, ook buiten het festival om. Hieronder vind je de huidige kortingen. In aanloop van TAZ wordt deze lijst uitgebreid.

 • Bij Corman Boekhandel (Witte Nonnenstraat 38) koop je jouw favoriete boek aan een voordelige prijs (geldig van 8 juni 2023 t/m 30 september 2023)
  - 5 % rechtstreekse korting op vertoon van de TAZ-Vriendenpas
  - bij een aankoop van minimum € 40 ontvang je bovenop de korting een gratis linnen Cormantas
 • Poëziecentrum biedt je korting op een jaarabonnement van de Poëziekrant. Als vriend betaal je voor een digitaal abonnement slechts 25€ (i.p.v. 30€) en voor een papieren abonnement slechts 30€ (i.p.v. 50€). Bestel jouw abonnement via www.poeziekrant.be.
 • Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je gedurende seizoen 23-24 van een reductietarief. Op voorstellingen uit eigen programmatie (met uitzondering van co-presentaties en Bij de buren), krijg je als vriend van TAZ 15% korting (geldig op 1 ticket). Korting te verkrijgen zowel online als aan de balie van het Cultuurcentrum De Grote Post of UiTloket en aan de avondkassa (op vertoon van de vriendenpas).
  Opgelet
  : kies online het TAZvriendentarief en geef daarbij de code in die op je vriendenpas staat beginnend met de TAZ. Neem je vriendenpas ook mee als je aan de balie tickets bestelt. Zonder de code ontvang je geen korting.

Zullen we vrienden worden?

Vrienden worden kan HIER!

Kocht je vorig jaar tickets voor TAZ? Dan dien je enkel in te loggen met je inloggegevens.
Voor het eerst vriend en vorig jaar geen tickets gekocht bij TAZ? Registreer je eerst (bij registratie ontvang je een activatiecode) en geef je persoonsgegevens op. Check ook zeker steeds je spammailbox.

Je kan ook terecht aan de balies van het UiTloket, Toerisme Oostende en De Grote Post.