28.05.2023

Doe mee met de WAAIKRAAL

WAAIKRAAL: feestelijke opening

Samen verbinden we de zee met de WonderWaai via een nooit geziene mensenketting!

Op zaterdag 29 juli 2023 openen we de WonderWaai met een spetterend openingsfeest. Samen met Master of Ceremony Frans Van der Aa vormen we om 10u30 één lange WAAIKRAAL van in de zee, over het strand, over de dijk en straten van Oostende, tot in de WonderWaai.

800 mensen geven het zoute zeewater in bekertjes door aan elkaar en verbinden het met het zoete drinkwater van de WonderWaai, twee tegenpolen die uitmonden in een Nieuwe Bron. Maar wees gewaarschuwd: wie van deze Nieuwe Bron drinkt, zal nooit meer dezelfde zijn…

De geboorte van deze Nieuwe Bron wordt daarna feestelijk gevierd in de WonderWaai met muziek en gratis wafels voor iedereen die deelnam aan de WAAIKRAAL!

Een 50-koppig gelegenheidskoor, onder leiding van Dirk Ooms én samengesteld uit verschillende generaties, zal de WaaiSong brengen. Een lied speciaal gecomponeerd door Kapinga Gysel voor deze feestelijke opening. Het stadskoor is samengesteld uit zangers van verschillende Oostendse koren en het TAZ-kinderkoor bestaat uit kinderen van De Groeiboom, De Zonnebloem, De Vlieger en kinderkoor Kolibrie.

DOE MEE aan deze unieke betoging voor meer liefde en verzet en SCHRIJF JE HIER IN!
Alle praktische info wordt later via mail bezorgd!

Heb je een functiebeperking of onzekerheden hoe je hieraan kan deelnemen? Stel je vragen via waaikraal@theateraanzee.be

De bekertjes, gemaakt uit maritiem afval, werden geproduceerd in samenwerking met het plastiekatelier van O.666. Met de financiële steun van de stad Oostende.