5 redenen waarom je "Late Night" dit jaar echt niet mag missen

-

Wie aan het eind van de dag nog wat in goed gezelschap wil uitbollen, kan naar Late Night - TAZ’s talkshow in de Tent Op De Berg. Wij vonden 5 goede redenen om dat dit jaar zeker niet over te slaan;

  1. Joris Hessels ken je nog van Radio Gaga, het programma waarin hij samen met Dominique Van Malder met een caravan rondreisde en naar levensverhalen luisterde. Die heeft dus wel al bewezen dat hij een interessant gesprek kan voeren.
  2. Luc Janssen: de éminence grise van de Vlaamse rock-’n-roll mag wat sappige details uit de muziekindustrie komen vertellen. We hopen dat ie vertelt over die keer dat Arno zijn muzikanten opdroeg om een liedje te spelen dat klonk “gelijk nen oranjen bol.
  3. Jos Geysels, want je wil natuurlijk ook nog weten welke fijne boeken je deze zomer nog kan lezen.
  4. Comedian Steven Mahieu, die als een soort vliegende reporter theatervoorstellingen bijwoont en daar dan verslag van uitbrengt.
  5. En dan zijn er nog het spectaculaire duo Brihang en Johannes Verschaeve, die afwisselend de Late Night muzikaal afsluiten. Zet je alvast in? “Gie! Zie m’n zeekapiting, Gie! Bluf m’n zeekapiting.

Tekst: Katrien Brys
Foto: Inge Baes