Vrienden van TAZ

Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen? Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

Update
Hoopvol kijken we samen met de Stad Oostende en TAZ-curator 2021 Caroline Pauwels uit naar de zomer, naar theater, muziek, literatuur, naar artiesten, publiek en medewerkers.
Van 23 juli t/m 8 augustus wordt Oostende jouw culturele hotspot aan zee.
We zullen de vele unieke openlucht locaties ten volle benutten, met voldoende plaats en ruimte en veiligheid voor iedereen.

VRIENDEN VAN TAZ: VOOR WIE?
Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe, en maken het mede mogelijk dat TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma kan realiseren. Uiteraard geeft TAZ jou hiervoor ook graag iets terug!


FORMULE 2021
Lid van de Vrienden van TAZ worden kan al voor 40 €.
We werken vanaf dit jaar met een nieuw ticketsysteem. Hierdoor dien je je opnieuw te registeren (bij registratie ontvang je een activatiecode) en je persoonsgegevens op te geven. Check ook zeker steeds je spammailbox.
Bekijk HIER alvast het stappenplan om je vriendenpas aan te kopen.
Bestel en betaal eerst je vriendenpas. Na ontvangst van de betaling kan je na 15 minuten je tickets aankopen aan vriendentarief.

Vanaf dinsdag 25 mei kan je ook terecht aan de balie van het UiTloket en Toerisme Oostende.
Balie UiTloket in het Stadhuis Oostende (OPGELET: NIEUW ADRES)
> Vindictivelaan 1, 8400 Oostende
> Openingsuren: Maandag – woensdag: 8u30 tot 16u30/Donderdag: 8u30 tot 12u & 16u30 tot 20u/Vrijdag: 8u30 tot 13u30/Zaterdag: 13u tot 17u/Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.
> Telefonisch: 0800 1 8400 (gratis nummer) of 059 25 81 41
Balie Toerisme Oostende
> Monacoplein 2, 8400 Oostende
> Openingsuren: dagelijks van 10u tot 18u

VOORDELENPAKKET TAZ#2021
Je ontvangt een leuke vriendenpas, die 1 jaar geldig is. Dit pasje geeft je toegang tot het vriendenabonnement en biedt je tal van exclusieve kortingen of geschenkjes bij lokale handelaars en andere culturele huizen in Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes en kan je ervaringen uitwisselen met andere Vrienden, o.a. via de Vrienden Facebookgroep.

OPGELET: je kan slechts 1 lidmaatschap aankopen per e-mailadres!

Het Vriendenabonnement
> je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma tijdens de programmatoelichting. Omwille van de huidige omstandigheden zal de programmatoelichting dit jaar online verlopen
> je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode voor de Vrienden (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen!)
>10% korting op je ticketbestelling (per voorstelling kan je tot 4 tickets online aankopen, uitgezonderd voor de voorstelling Numi Yaldati (Slaap, mijn meisje)). Voor de uitreiking van de VUB-eredoctoraten is de korting niet van toepassing.
> je krijgt 4 digitale jetons op je vriendenpasje, die zal je tijdens TAZ kunnen gebruiken op Café Koer
> je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht via een digitale vriendennieuwsbrief
> je krijgt toegang tot de gesloten Facebookgroep Vrienden van TAZ waar je foto’s of ervaringen kan delen met anderen

Vriendenprijsje
Op vertoon van je Vriendenpas krijg je bij enkele lokale handelaars en culturele huizen een korting of presentje.
Hieronder vind je de huidige kortingen, in aanloop van TAZ wordt deze lijst uitgebreid.

1/ je kan Mu.ZEE bezoeken aan het groepstarief, nl. € 10 i.p.v. € 12 en geniet ook van 10% korting in de museumshop (op Mu.ZEE publicaties en een selectie van de merchandising)

2/ in 2022 krijg je 20% korting op de Karaktersalons die plaatsvinden in KAAP | Oostende (Zeedijk 10, Oostende)
> korting te verkrijgen aan de balie van UiTloket Oostende en In & Uit Brugge

3/ bij Corman Boekhandel (Witte Nonnenstraat 38) koop je jouw favoriete boek aan een voordelige prijs (geldig van 15 juni 2021 t/m 30 september 2021),
- 5 % op alle aankopen
- bij een aankoop vanaf € 40 ontvang je bovenop de korting een gratis linnen Corman tas

4/ Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je gedurende seizoen 21-22 van het reductietarief in De Grote Post. Voor iedere voorstelling, duurder dan 10 €, krijg je als vriend van TAZ 2 € korting. Korting te verkrijgen zowel online als aan de balie van het Cultuurcentrum De Grote Post of UiTloket en aan de avondkassa (op vertoon van de vriendenpas).
Opgelet: kies online het TAZvriendentarief en geef daarbij de code in die op je vriendenpas staat beginnend met de TAZ. Neem je vriendenpas ook mee als je aan de balie tickets bestelt. Zonder de code ontvang je geen korting.
De korting is niet van toepassing op de voorstellingen van Camping Sunset (Ten Oorlog, I,II & III), Cristina Branco (EVA), Bij de buren voorstellingen en workshops.