Vrienden van TAZ

Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen? Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe, en maken het mede mogelijk dat TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma kan realiseren. Uiteraard geeft TAZ jou hiervoor ook graag iets terug!

FORMULE 2023
Lidmaatschap 2023 is vanaf midden april 2023 beschikbaar.
Lid van de Vrienden van TAZ 2022 worden kan al voor 50 €.

Kocht je vorig jaar tickets voor TAZ? Dan dien je enkel in te loggen met je log-in gegevens.
Voor het eerst vriend en vorig jaar geen tickets gekocht bij TAZ? Registreer je eerst (bij registratie ontvang je een activatiecode) en geef je persoonsgegevens op. Check ook zeker steeds je spammailbox.

VOORDELENPAKKET TAZ#2022
Je ontvangt een leuke vriendenpas, die 1 jaar geldig is. Dit pasje geeft je toegang tot het vriendenabonnement en biedt je tal van exclusieve kortingen of geschenkjes bij lokale handelaars en andere culturele huizen in Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes en kan je ervaringen uitwisselen met andere Vrienden, o.a. via de Vrienden Facebookgroep.

OPGELET: je kan slechts 1 lidmaatschap aankopen per e-mailadres!

Het Vriendenabonnement

 • Je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma tijdens de programmatoelichting. Opgelet: plaatsen zullen hiervoor beperkt zijn!
 • Je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode voor de Vrienden (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen!)
 • 10% korting op je ticketbestelling (per voorstelling kan je tot 4 tickets online of aan de balie aankopen
 • Je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht via een digitale vriendennieuwsbrief
 • Je krijgt toegang tot de gesloten Facebookgroep Vrienden van TAZ waar je foto’s of ervaringen kan delen met anderen

Vriendenprijsje
Op vertoon van je Vriendenpas krijg je bij enkele lokale handelaars en culturele huizen een korting of presentje.
Hieronder vind je de huidige kortingen, in aanloop van TAZ wordt deze lijst uitgebreid.

 1. Bij Corman Boekhandel (Witte Nonnenstraat 38) koop je jouw favoriete boek aan een voordelige prijs (geldig van 8 juni 2022 t/m 30 september 2022),
  - 5 % rechtstreekse korting op vertoon van de TAZ-vriendenkaart
  - bij een aankoop van minimum € 40 ontvang je bovenop de korting een gratis linnen Corman tas
 2. Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je gedurende seizoen 22-23 van het reductietarief in De Grote Post. Op een mooie selectie aan voorstellingen, krijg je als vriend van TAZ 2 € korting. Korting te verkrijgen zowel online als aan de balie van het Cultuurcentrum De Grote Post of UiTloket en aan de avondkassa (op vertoon van de vriendenpas).
  Opgelet: kies online het TAZvriendentarief en geef daarbij de code in die op je vriendenpas staat beginnend met de TAZ. Neem je vriendenpas ook mee als je aan de balie tickets bestelt. Zonder de code ontvang je geen korting.
 3. Als vriend van TAZ geniet je nog een extra korting als je KBC klant bent. Boven op je vriendenkorting krijg je 10% korting op je online bestelde tickets voor TAZ.
 4. Het Filmfestival Oostende brengt tijdens FFO23 een hommage aan Caroline Pauwels (gastcurator TAZ#2021). Vijf mensen die haar nauw aan het hart lagen, kiezen een film die onlosmakelijk verbonden is met haar unieke zelf. Speciaal voor de Vrienden van TAZ voorziet Filmfestival Oostende de mogelijkheid om die films bij te wonen aan de voordelige prijs van €3 per film of de volledige hommage aan €10.

Je kan ook terecht aan de balies van

 • Balie UiTloket in het Stadhuis Oostende
  > Vindictivelaan 1, 8400 Oostende
  > Openingsuren: maandag – woensdag: 8u30 tot 16u30 / donderdag: 8u30 tot 12u & 16u30 tot 20u / vrijdag: 8u30 tot 13u / Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.
  > Telefonisch: 0800 1 8400 (gratis nummer) of 059 25 81 41
 • Balie Toerisme Oostende
  > Monacoplein 2, 8400 Oostende
  > Openingsuren: van 01/04 t.e.m. 11/11: dagelijks doorlopend open van 10u - 18u / van 12/11 t.e.m. 31/3: dagelijks doorlopend open van 10u tot 17u30
  > Telefonisch: 059 56 85 0
 • Balie De Grote Post
  > Hendrik Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
  > Openingsuren: woensdag tot zaterdag: 13u tot 17u
  > Telefonisch: 059 70 11 99