Onze partners

#TAZ en Europa

TAZ kreeg voor de periode 2017-2018 het EFFE-label. Het Europese EFFE-kwaliteitslabel voor festivals (Europe for Festivals, Festivals for Europe) staat garant voor een hoge artistieke kwaliteit en een grote impact op het lokale, nationale en internationale niveau. EFFE wil de grote Europese kunstenfestivals meer visibiliteit en uitstraling bezorgen.

#TAZ en Nederland

Samen met deBuren willen we de Vlaamse aanwezigheid in Nederland versterken en samenwerkingen stimuleren. Met Dutch Performing Arts krijgen we de kans om Nederlandse gezelschappen te presenteren, informatie en kennis te delen en de podiumsector van Vlaanderen en Nederland met elkaar in contact te brengen.

#TAZ en Brussel

Brussel en Oostende waren al zustersteden voor er van die term sprake was. Van bij de start van TAZ waren Brusselse kunstenaars en cultuurprofessionals nauw betrokken. Die sterke band zetten we dit jaar extra in de verf. Onder het label BRUS/OOST worden belangwekkende, interessante en verrassende acts en voorstellingen uit onze hoofdstad op TAZ getoond. De openingsvoorstelling van Bl!ndman zet meteen de muzikale toon met aansluitend een vuurspektakel. Maar niet alleen Brusselse kunstenaars verplaatsen zich naar de zomerse stranden en parken van Oostende, ook de Brusselaar zelf bezoekt TAZ tijdens een heuse Brusseldag georganiseerd als samenwerking tussen de twee steden.

Organisatie

Subsidiënten

Hoofdsponsors

Sponsors

Mediasponsors

Projectsponsors

Partners