Home Quartiers d'O Filmvoorstelling: Nowhere

Filmvoorstelling: Nowhere

Filmfestival Oostende

Film

Geniet mee van de Belgische film Nowhere in openlucht.

  • NL
  • Filmfestival Oostende zet het grote scherm voor jou klaar! Leun ontspannen achterover en geniet van de Belgische film Nowhere van regisseur Peter Monsaert. Ook de filmcrew komt langs, het ideale moment om met hen na te kaarten over de film.

    De film Nowhere:

    De 55-jarige ex-truckchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt, wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

    Net als in Offline en Le Ciel Flamand, schetst Peter Monsaert ook in zijn nieuwe film een gelaagd portret met ontroerende personages. Een verhaal ook over verbinding, hoop en familiale roots met fantastische vertolkingen van Koen De Bouw, in zijn kwetsbaarste rol ooit, en de jonge Noa Tambwe Kabati.