Home Programma What The God

What The God

For Real vzw

What The God neemt je mee op een trip tussen ratio en onderbuik. Samen met technoproducer Milan van Doren creëren Guus Diepenmaat en Anouk Friedli een rituele club voor 21e eeuwse zinzoekers. Viert de wetenschap hoogtijdagen en hebben we nood aan een nieuw gemeenschappelijk verhaal? Of is het ten tijde van onderbuikpolitiek en fake news tijd voor een herwaardering van de ratio?

Met de hulp van aanstekelijke beats, dansende lijven en spitsvondige dialogen en personages nemen Guus en Anouk je mee in hun theatrale zoektocht naar de betekenis van geloof. Vinden ze iets om in te geloven of raken ze verstrikt in een eindeloos rationeel debat?

Anouk Friedli en Guus Diepenmaat schrijven, spelen en regisseren theater. Ze richtten in 2019 samen For Real vzw op, een omkadering voor hun gemeenschappelijke obsessies, zoals theatermaken en de (on)zin van politiek en verlangen.

CONCEPT/TEKST/SPEL: Guus Diepenmaat, Anouk Friedli.
MUZIEK: Milan van Doren.
EINDREGIE: Renée Goethijn (zie ook Mannahatta, Mise en Place, Voorjaarsontwaken).
DRAMATURGIE: Ruth Mariën.
KOSTUUMS: Anne-Catherine Kunz.
LICHT/TECHNIEK: Max Adams.
PRODUCTIE: Margot Quix.
MET STEUN VAN: de Vlaamse Overheid, Stad Brussel, de Vlaamse Gemeenschapscomissie. COPRODUCTIE: C-takt. I.S.M.: Monty Kultuurfaktorij, 30CC, KAAP, GC De Rinck.
MET DANK AAN: Silke Huysmans, Karlien Torfs, Louise Crabbé, Jan-Simon de Lille.

Extra

De voorstelling is ook toegankelijk vanaf 16 jaar.

Tickets voor What The God

 • vr 05/08
  21:00
  50'
  € 16.00
  Bekijk meer data
 • za 06/08
  17:00
  50'
  € 16.00
  21:00
  50'
  € 16.00
  Bekijk meer data