Home Programma Unlimited Edition
lezing

Unlimited Edition

De Nwe Tijd

monoloog

taal1

Nog niet heel lang geleden waren de winkels op zondag dicht, hadden we beltegoed en konden we maar één keer in de week naar onze lievelingsserie kijken. Toch lijkt dat een andere wereld, die we ons nauwelijks nog kunnen herinneren. In een ongekend tempo zijn unlimited data het nieuwe minimum geworden en oneindig bingen de nieuwe norm. Hoe is dat gebeurd? En wie betaalt de prijs voor die oneindig volle schappen, oneindige data en oneindige energie?

In deze messcherpe, ontroerende en humoristische monoloog, die het midden houdt tussen stand-up en theater, zoekt Rebekka de Wit het einde in de oneindigheid.

Rebekka de Wit is naast columnist, schrijfster en regisseuse ook solo-theatermaker in hart en nieren. Ze ontving in 2012 voor haar eerste solo Hoe dit het verhaal werd de TAZ-KBC Jongtheaterprijs. Daarna maakte ze met de Presentatie van een ongecensureerd moppenboek en We weten er te weinig van indrukwekkende monologen. Nu is ze terug, met enkel haar geestigheid en haar scherpe blik. Ongelimiteerd als nooit tevoren.

CONCEPT/TEKST/SPEL: Rebekka de Wit.
TECHNIEK: Ron Van Eycke.

Extra

De voorstelling is ook toegankelijk vanaf 16 jaar.