Home Programma Uitgesproken: Zelfzorg

Uitgesproken: Zelfzorg

Suzanne Grotenhuis/Barbara Raes/Michaël Bloos

taal4

Voor elke Uitgesproken vroegen we een scherpe pen om een statement te schrijven rond het thema ZIE JE MIJ, geef zichtbaarheid aan het onzichtbare. Waar kunnen we nog beter zorg dragen voor onszelf en elkaar? Wanneer krijgt de zee een stem om aandacht te vragen voor het klimaat?

Vier teksten kan je integraal nalezen in de brochure, alle teksten worden bovendien live gebracht en besproken tijdens een van de Uitgesproken sessies in KAAP.

Uitgesproken: Suzanne Grotenhuis.
Debat: Barbara Raes, Michael Bloos.
Moderator: Jana Kerremans (presentator en moderator).

Actrice en theatermaker Suzanne Grotenhuis maakte en speelde In 2012 haar eerste solovoorstelling Zwarte Woud Forever. Nadien volgde o.a. On Ice, en nu is er Holy Shit. Samen met Freek Vielen en Rebekka de Wit vormt ze de artistieke leiding van De Nwe Tijd.

‘Ik weet het niet. Ik hoop in elk geval dat er snel een einde aan komt. Aan deze verwarrende tijd, en eigenlijk dit hele verwarrende tijdsgewricht. (…) Kortom ik hoop op een einde der tijden. En dan niet een met tsunami's en smeltende poolkappen, maar een positief einde der tijden.’ (Suzanne Grotenhuis)

Barbara Raes ontwikkelde als gastcurator van TAZ#2018 o.a. het rouwritueel Zon dag kind. Met Beyond The Spoken, haar werkplaats voor niet-erkend verlies, creëert ze unieke rituelen om zin te geven aan erkende en niet-erkende overgangsmomenten in het leven.

Los van zijn werk als acteur, heeft Michaël Bloos zich ontwikkeld tot ‘creator' en ontwikkelt hij uiteenlopende artistieke producties. Momenteel is hij de artistieke leider van het Universum van de Waanzin (zie ook Istanbul, bericht van de andere kant).

Tickets voor Uitgesproken: Zelfzorg

  • di 02/08
    15:00
    75'
    € 13.00
    Bekijk meer data