Home Programma TEN OORLOG II
Première

TEN OORLOG II

Camping Sunset

taal4

Zin om te reizen in eigen land? Trek dan mee Ten Oorlog, een driedelige klassieker!

Camping Sunset, het Gentse locatietheatercollectief, werpt zich voor de derde zomer op rij voor de leeuwen. Of beter, ze trekken ten strijde, met Ten Oorlog, de theatertekst van Tom Lanoye en Luk Perceval, naar Shakespeares War of the Roses.

Een klassieker in drie delen, Camping Sunset extravaganza: niet één maar drie steden moeten er deze keer aan geloven! Deel één zie je in Gent, deel twee in Oostende, afsluiten doen ze in Antwerpen. Telkens op een bijzondere buitenlocatie. En met een ereronde in de vorm van enkele marathonvoorstellingen in elke stad. Als een circus, qua. Wees welkom!

'Zoveel verschillende spelers, zoveel verschillende speelstijlen. Van de gracieuze Carine van Bruggen tot de kwikzilveren Mitch Van Landeghem, duivel-in-een-doosje Lucie Plasschaert, de bronstige Flor Van Severen, de beweeglijke Loes Swaenepoel en de tristesse van Louise Bergez: klinkt het samenspel niet, dan botst het wel. De onstuimige energie spat ervan af.' (De Standaard)

Naar aloude gewoonte kun je er van in het begin deelgenoot van worden: na een kort repetitieproces van twee weken, volgt een lange speelreeks waarbij je, als je dat wil, met je ticket twee keer naar dezelfde voorstelling kan komen kijken, om de evolutie van het spel live mee te maken. Een tweede ticket voor een andere datum kan je vanaf 28/7 reserveren (zolang de voorraad strekt).

En wees gerust, elk deel staat op zich: je kan inpikken waar je wil, een voorstelling afzonderlijk zien, delen combineren of voor de volledige rit gaan.

Speeldata 1 en 3
Ten Oorlog 1: 15/6 - 27/6, Gent, tickets via CAMPO.nu, vooruit.be
Ten Oorlog 3
: 28/8 - 9/9, Antwerpen, tickets via theaterfestival.be, vanaf eind juni

De volledige marathon speelt 11 en 12/9 in Antwerpen, 18 en 19/9 in Gent, en sluit af in Oostende op 25 en 26/9.

CAMPING SUNSET: Aimé Claeys, Ali Can Unal, Arne de Tremerie, Bjorn Floréal, Carine van Bruggen, Eleonore Van Godtsenhoven, Erica Van Mulders, Eva Bracke, Flor Van Severen, Freek De Craecker, Gilles Pollak, Hanne Nuyttens, Jana De Kockere, Ibtissam Boulbahaiem, Jesse Vandamme, Joeri Happel, Laurens Aneca, Lennert Boots, Lieselot Siddiki, Loes Swaenepoel, Louis Verlinde, Louise Bergez, Lucie Plasschaert, Menzo Kircz, Mitch Van Landeghem, Patricia Kargbo, Soraya van Welsenis.

COPRODUCENTEN: CAMPO, Kunstencentrum Voo?uit, Het TheaterFestival, TAZ, kleinVerhaal, KAAP, Mu.ZEE, De Grote Post.
KOSTUUMS: Lieselot Sidikki, Louis Verlinde, Alexis Gerlach.

SCENOGRAFIE: Gilles Pollak.

TECHNIEK: Gilles Pollak, Hanne Nuyttens. STAGE TECHNIEK: Emiel Hernalsteen
TEKSTBEWERKING: Camping Sunset, vrij naar Ten oorlog van Tom Lanoye en Luk Perceval. PRODUCTIE- EN COMMUNICATIECOÖRDINATOR: Eva Bracke.
STAGE PRODUCTIE: Rojda Gülüzar Karakuş
SOCIAL MEDIA MANAGER: Erica Van Mulders.
MET DE FINANCIËLE STEUN VAN: de Vlaamse Gemeenschap, Cultuur Gent Stad Gent, Stad Antwerpen.
VEEL DANK AAN: iedereen die heeft bijgedragen om dit project mogelijk te maken.

Extra

De voorstelling is ook toegankelijk vanaf 16 jaar.

Voorstelling in openlucht, aangepaste kledij aangeraden.