Home Programma TAZ-Youth

TAZ-Youth

TAZ-Youth

Wij zijn TAZ Youth, de jongerenwerking van TAZ en wij zorgen ervoor dat ook jongeren hun eigen plekje hebben op het festival! Tussen de 15 en 26 jaar? Kom dan af naar OHK en geniet er twee dagen lang van een uitgebreid cultureel aanbod van, voor en door jongeren. Drink een wijntje in de zomerbar, leef je uit in de rageroom of geniet van het mooie muziekprogramma.

vr 5 en za 6 juli - vanaf 17h

ZOMERBAR, kom met al je vrienden gezellig iets drinken in de zomerbar.
en haal je beste zangstem boven in de KARAOKE. Kriebelt het bij jou ook wel eens om een bord kapot te gooien of een deur hard dicht te slaan? Stap de RAGE ROOM in!

Wil je graag eens een voorstelling meepikken, maar ben je niet zeker welke voorstellingen toegankelijk zijn voor jongeren? Of ben je gewoon de weg kwijt in het gigantische aanbod? Zoek dan zeker naar de voorstellingen met het TAZYouth label. Die zijn volgens ons perfect voor jongeren!
Say what?! Dit jaar krijgen alle jongeren tussen de 13 en 25 jaar maar liefst 50% korting op het VOLLEDIGE aanbod van TAZ! Ook de tickets van TAZYouth horen daarbij. Koop eenmalig een jongerenpas aan voor 5 euro en geniet van je korting gedurende het hele festival.

VRIJDAG 5 AUGUSTUS

19u30 LATE BORN is een Oostendse band, ze zijn niet enkel vrienden, maar een hechte familie die ervan geniet om samen muziek te maken.

21u MELTHEADS, sinds enkele jaren maakt deze vierkoppige band de Antwerpse underground onveilig. Hun livesets komen harder aan dan het brood van de Aldi en ze hebben een ‘laissez-faire’ attitude die ver tot buiten de Schelde reikt. Een aanrader voor iedereen die van eieren houdt en niet gelooft in onzin!

22u SQUAREDROP, dwalend door de straten van Delft werd een zaadje geplant tussen twee gelijkaardige passies. Het resultaat is SquareDrop. Via een combinatie van verschillende genres geven ze hun eigen interpretatie aan elektronische muziek. Het resultaat? Muziek die zowel adrenaline opwekt als tot nadenken aanzet.

------

ZATERDAG 6 AUGUSTUS

19u30 Gisèle is het pseudoniem van Joke Verhulst, een ambitieuze indiepop zangeres uit Aalst. Laat haar leeftijd je niet misleiden, haar stem herbergt een krachtige maturiteit!

21u ENO, deze gloednieuwe Gentse band brengt popmuziek van de dansbare, ruwe en authentieke soort. Met invloeden uit indierock en het lo-fi-genre, herinnert ENO aan Beck, Dinosaur Jr. en The Strokes.

22u DJ TRESKO is geen onbekende meer in Gent en omstreken. Als resident dj van menig café in de Overpoort zorgt hij elke nacht voor een stevig feestje. Kom samen met ons die dansbeentjes losgooien!

Tickets voor TAZ-Youth

 • vr 05/08
  17u-03u
  Doorlopend
  € 8.00
  Bekijk meer data
 • za 06/08
  17u-03u
  Doorlopend
  € 8.00
  Bekijk meer data