Home Programma Mindblowers

Mindblowers

VUB/KVS

taal4

Verwacht performances op het kruispunt van kunst, cultuur en reflectie.

Wetenschappers en kunstenaars zijn de visionairs van de samenleving. Zij steken hun nek uit. Om die stem en hartenklop een podium te geven, riepen KVS en de Vrije Universiteit Brussel (VUB) Mindblowers in het leven.

Deze speciale editie van Mindblowers aan zee wijden we volledig aan ‘verwondering’, niet toevallig ook het thema van het festival dit jaar. Academici en kunstenaars werken beiden vanuit nieuwsgierigheid, verbeelding, vrijheid, creativiteit en kritisch denken. Pas wanneer je het ondenkbare denkt, inbeeldt en verbeeldt, kunnen wetenschap en kunst nieuwe horizonten creëren. En laat Oostende voor nieuwe horizonten de perfecte locatie zijn …

Programma 31/7 om 15u met Aminata Demba (zie ook C.A.T.C.H), Lisette Ma Neza (zie ook Ode aan de jeugd), Ana Naqe & Stein Verrelst, Bahar Temiz, Hala El Moussawi en Jean Paul Van Bendegem.

Programma 31/7 om 21u met Aminata Demba, Fien Leysen, Lisette Ma Neza, Ana Naqe zie ook L’Homme de la Mancha) & Stein Verrelst, Jean Paul Van Bendegem, Marc De Bie en Honoré d'O.

Programma 1/8 om 15u met Bahar Temiz, Hala El Moussawi, Michel Maus, Karine Van Doninck, Marc De Bie & Honoré d'O.

Programma 1/8 om 21u met Fien Leysen, Michel Maus, Marc De Bie& Honoré d'O, Hala El Moussawi, Bahar Temiz en Karine Van Doninck.

Extra

Voorstelling in openlucht, aangepaste kledij aangeraden.