Home Programma Meet, eat and greet met Lucas De Man

Meet, eat and greet met Lucas De Man

FMDO vzw

lunch met een special guest

taal2

Ontmoeting creëren is tijdens een festival als TAZ cruciaal. ‘FMDO bij Marcelline’ wil graag de ontmoetingsplaats worden voor iedereen in Oostende.

Tijdens TAZ verwelkomt ‘FMDO bij Marcelline’ graag het ruime publiek. Elke middag kan je tijdens een lunch proeven van wat Oostende te bieden heeft. Geniet van een lekkere maaltijd en luister naar een special guest: een acteur, vrijwilliger, regisseur …, die vertelt over zijn rol binnen TAZ.

Lucas De Man (Roeselare, 1982) is creator, conceptontwikkelaar, presentator, dagvoorzitter, theatermaker, regisseur, oprichter en artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden, enz. In 2007, tijdens zijn studies aan de regieopleiding in Amsterdam, viel hij op TAZ in de prijzen met de voorstelling Cassius. Sindsdien tekende hij al acht keer present op TAZ: zes keer met een voorstelling of installatie waaronder Wij, Varkenland, één keer als jurylid en één keer als mentor voor de jonge theatermakers.

Met Stichting Nieuwe Helden realiseert hij deze projecten op TAZ: de opening Het is aan Jou..., The Village, Yes, Please! LIVE, RONJA en In Search of Democracy 3.0.

Het thema dat hij voor deze TAZ-editie naar voren schuift is BETROKKENHEID.

Extra

De locatie is niet rolstoeltoegankelijk.
De ticketprijs is inclusief een lunch.