Home Programma Lijfstroom XL

Lijfstroom XL

Barno Koevoet & The Duijmschpijkers /Josephien /Leopard Skull/Aafke Romeijn

Het online muziekkanaal Lijfstroom bouwt de loods van de NMBS om tot een sfeervolle muziekclub. Dé place to be voor elke muziekliefhebber. Gastheren Sam en Daan van performancecollectief Club Jaecques verwelkomen iedere avond maar liefst vier muzikale gasten, afkomstig uit alle uithoeken van het muzikale spectrum. Straatwaardige hiphop, knetterende electronica, loden gitaren of zalvende folk delen samen de scène.

Zowel de Jong Muziek selectie als een kleurrijke schare ervaren rotten spelen zich het zweet in de schoenen voor het oog van de camera en het publiek. Als uitsmijter leggen Sam en Daan hun gasten het vuur aan de schenen tijdens geanimeerde groepsinterviews. Reserveer nu je tafeltje in onze club!

Check ook al eens de voorbije Lijfstroom-episodes op www.lijfstroom.be, als opwarmertje kan dit zeker tellen!

Barno Koevoet & The Duijmschpijkers (Jong Muziek), dit vijftal knalt verschroeiende punksongs tegen je smoel, vlijmscherp en vaak verrassend inventief.

Met haar prachtige hese stem zoekt Josephien haar eigen weg in het muzikale landschap, zwevend tussen pop en soul. Beïnvloed door artiesten als Alice Phoebe Lou, Amy Winehouse en Alabama Shakes, probeert ze een persoonlijk verhaal te vertellen in al haar liedjes, allemaal met een groovy sausje erover.

Leopard Skull is het soloproject van multi-instrumentalist Harm Pauwels. Met invloeden van de late Beatles tot de vroege Brian Eno en Foxygen, brengt Leopard Skull een eclectische psych sound die zowel boeiend als vervreemdend is.

Dikke beats, messcherpe teksten en analoge synthesizers: Aafke Romeijn is de ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop. Denk: Spinvis meets Daft Punk meets Peaches, en je komt al een heel eind in de richting.

MET STEUN VAN: Sabam For Culture.
Powered by: StuBru.
Lijfstroom is een initiatief van TAZ, kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP, Club Jaecques, Muziekclub De Zwerver en jh OHK.

Extra

Sabam for Culture, presenting partner of Lijfstroom XL.