LESAGE

LESAGE & TAZ Band

Muziek
Kopie van Peter Lesage 2023 4927 Alexander Popelier kopie
© Alexander Popelier

LESAGE
Wie de muzikale cohesie tussen Californische en Japanse synthesizers weet te smaken, tegelijkertijd dagdroomt bij de nostalgische melodieën van wijlen Ryuichi Sakamoto en ook gewillig mee ‘slapt’ op de baslijnen waarmee Rick James onze onderste ledematen beroert, is mentaal klaar voor LESAGE.

De muzikale kameleon - zanger, gitarist, toetsenist en producer - is geen onbekende in de Belgische muziekscene. Je zag hem wellicht al op het podium met topartiesten zoals Flip Kowlier, Gabriel Rios, Ertebrekers of Jessie Boykins III. Kortom, LESAGE belichaamt de ultieme muzikale veelzijdigheid, creatieve diepgang en onwrikbare passie voor muziek. Dat alles zit vervat in het nieuwe album HUMAN, dat positief werd onthaald.

TAZ Band
De nieuwe TAZ Band van vorig jaar maakte danig indruk dat we ze gewoon opnieuw uitnodigen. Onder begeleiding van Kapinga Gysel spelen ze elke dag vanaf 18u30 een gratis aperitiefconcert in het hart van het festival.

De driekoppige TAZ Band bestaat uit Léa Kadian (basgitaar, elektrische gitaar), Jérôme Pringiers (keys, zang) en Dejan Banovic (drums) die elke avond geflankeerd worden door een of meerdere muzikale gasten. Bereid je voor op warme vocals en straffe beats gemixt met jong, sprankelend talent.

Meer info

Tickets

do
01.08
do
01.08
18:30
60'
Gratis
Koop tickets