Home Programma Inside Out, What I feel is What you get

Inside Out, What I feel is What you get

Myrte Vandeweerd

Dans

De buitenwereld kwam het afgelopen jaar op een andere manier binnen en dat voel je bij de jonge theatermakers: het hele spectrum tussen intimiteit en vervreemding komt aan bod binnen de selectie. De focus lag op het intensief prospecteren van de theateropleidingen en afstuderende masterstudenten in Vlaanderen en Nederland. TAZ ging actief op zoek naar het installeren van een dialoog met de studenten en wil hiermee een duurzaam traject installeren, waar zaadjes geplant kunnen worden zonder direct te willen oogsten.

Een beklijvende, fragiele dansvoorstelling. Deze interdisciplinaire voorstelling geeft met dans, muziek en visuals een artistieke vertaling aan blinde paniek. Wat gebeurt er als angst je overvalt?

Myrte Vandeweerd studeert dans- en bewegingstherapie aan Agape Koolskamp en werkt als vaste danseres bij Klankennest o.l.v Liesbeth Bodyn. Daarnaast onderzoekt ze in haar persoonlijke werk de blik van de ander via psychoanalytische literatuur. In 2022 zal ze te zien zijn in de voorstelling Hobbel-Wobbel, samen met Jade Derudder.

VITJA PAUWELS: gitaar, muziek.
LUCAS LEBRUN: visuals, muziek, licht.
MYRTE VANDEWEERD: dans, performance.
COPRODUCTIE: De Spil Roeselare.
DRAMATURGIE: Annelies Vancraeynest.
MET DANK AAN: ChampdAction De Singel, WALPURGIS.

Extra

Er wordt gebruik gemaakt van een stroboscoop op scène.