Home Programma Hullep!

Hullep!

Peter De Graef/Maaike Cafmeyer

taal4

Heb jij ook dringend Hullep nodig?

Bent u oppervlakkig in het contact met anderen? Vertelt u vaak sterke verhalen? Probeert u zich beter voor te doen dan u bent? Komt u charmant over? Hebt u een sterk gevoel van eigenwaarde? Schept u wel ’s op? Hebt u een sterke behoefte aan prikkeling? Heeft u een afkeer van verveling? Houdt u van risico’s? Vindt u voor alles een uitleg of excuus? Maakt u geen probleem van overspel of betaalt u geleend geld niet terug? 
Is meer dan 80% van jouw antwoord op deze vragen ‘ja’, dan heb je misschien Hullep! nodig ...

Hullep! is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van de door de wol geverfde spelers Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggensteund door drie fantastische muzikanten, Frans Grapperhaus, Sara De Smedt en Tine Roelens.

Hullep! staat duidelijk bol van de vragen. Aanvankelijk valt er nog wat te lachen, maar gaandeweg wordt de situatie meer en meer nijpend.

MET STEUN VAN: De Grote Post, Casa Kafka Pictures Tax Shelter empowered by Belfius, de Vlaamse overheid.

Extra

Voorstelling in openlucht, aangepaste kledij aangeraden.

De Grote Post slaat deze zomer de handen in elkaar met Theater aan Zee.Nadat het cultuurhuis afgelopen cultuurseizoen noodgedwongen de deuren moest sluiten voor publiek, krijgen een aantal producties die oorspronkelijk op het DGP-podium gepland stonden, deze zomer een plek in het TAZ-programma.

Tickets voor Hullep!

 • do 05/08
  20:30
  80'
  € 17.00
  sold out
  Bekijk meer data
 • vr 06/08
  16:00
  80'
  € 17.00
  sold out
  20:30
  80'
  € 17.00
  sold out
  Bekijk meer data
 • za 07/08
  16:00
  80'
  € 17.00
  sold out
  20:30
  80'
  € 17.00
  sold out
  Bekijk meer data