Home Programma Familiepark 8 augustus

Familiepark 8 augustus

Van 3 t/m 9 augustus zijn kinderen koning in het Leopoldpark in het centrum van de stad, dat zeven dagen lang omgedoopt wordt tot het Familiepark. Zing er mee met kinderconcerten, geniet van theater op kindermaat of laat je verbazen door talrijke circusacts.

Op zaterdag 3 augustus, om 11u, wordt het Familiepark feestelijk geopend in het Kursaal met de voorstelling Vuil! Vuil! Vuil! van Radio Oorwoud. Dit uitbundig orkest brengt liedjes voor wilde modderotters en zingende bonobo’s. Kom verkleed of geschminkt als dier, als hond, aap of zebra … alle dieren welkom!

Elke avond wordt het Familiepark feestelijk afgesloten.
Van 17 tot 19u maak je elke dag kennis met een ander cultureel gezicht van Oostende op de Belevingsfeesten. Armeniërs, Syriërs, Gambianen, ... brengen er een huwelijksfeest, babyborrel, verjaardagsfeest uit hun traditie. Vanaf 19u geniet je op Place Musette van Franse chansons, blues, folk of country.

Extra

Voor het Familiepark zijn er geen tickets vooraf te koop, behalve voor Vuil Vuil Vuil en Circus Malunés. In het Leopoldpark kan je aan de kassa jetons kopen voor de voorstellingen. Jetons kosten 1,25 euro, een voorstelling bijwonen kost maximaal 2 jetons.