Home Programma De Grootste Bloemenzee
Doe mee!

De Grootste Bloemenzee

#honderdduizendbloemenvanpapier

Hét project waarbij zorgeloosheid, verbondenheid en verwondering plots opduiken: De Grootste Bloemenzee.
Samen met Ketnet, Colruyt Laagste Prijzen en DreamLand roepen we alle kinderen, (groot)ouders, familie en vrienden, jeugdbewegingen, speelpleinen op om zoveel mogelijk kleurrijke papieren strandbloemen te maken. Deze zullen dan onverwachts ergens tijdens TAZ in Oostende verschijnen.

Maak een bloem (max. 50 cm hoog) en breng die voor 21 juli naar de Colruyt Laagste Prijzen- of DreamLand-winkel in je buurt. Sommige winkels zijn ook open op 21 juli, meer info op colruyt.be.

Colruyt Laagste Prijzen en Dreamland zorgen ervoor dat alle bloemen verzameld worden en tot aan zee geraken!

Neem een foto met je bloem en delen maar! Gebruik alvast deze hashtags: #honderdduizendbloemenvanpapier #degrootstebloemenzee #taz2021 #dreamland #colruyt #ketnet #loveoostende #kusterfgoed of tag @colruyt_be en @dreamland_be of @ketnet.

Samen maken we de grootste bloemenzee ooit, met honderdduizend bloemen van papier! Doe mee en kleur de zomer met fantastische strandbloemen.

Meer info en leuke filmpjes via Ketnet.be, ketnetvoorouders.be.
Bekijk het Strand in Bloei-krantje van Kusterfgoed om alles te weten te komen over de rijke geschiedenis, traditie en techniek van strandbloemen.

De Grootste Bloemenzee is een project van TAZ in nauwe samenwerking met de Stad Oostende, Ketnet, Erfgoedcel Kusterfgoed, Colruyt Laagste Prijzen, DreamLand, Vlaamse Gemeenschapscommissie, VRT, VUB, deAuteurs, Poëziecentrum, Vlaamse Dienst Speelpleinwerk, Capital, UiTpas, Toerisme Oostende en Caroline Pauwels.

Extra

Wat hulp nodig? Zelf geen materiaal ter beschikking?

Dan kan je op de valreep nog op twee plaatsen terecht voor gratis workshops:

  • op maandag 26 juli in de bibliotheek van De Haan tussen 14:00 en 16:00. Neem zelf een goeie schaar mee!
  • op dinsdag 27 juli op Café Koer (TAZ) in het Leopoldpark van Oostende tussen 13u en 17u30