Home Programma Barno Koevoet & The Duijmschpijkers

Barno Koevoet & The Duijmschpijkers

Postpunk

Jong Muziek maakt sinds jaar en dag deel uit van het TAZ-DNA. Lode Pauwels en Wouter Vanmeenen van De Zwerver (Leffinge) legden overal te velde hun oor te luister en selecteerden acht jonge beloftevolle bands. Ze spelen elk vier keer, op verschillende locaties in de stad, met daarbij ook een ultieme passage bij Lijfstroom XL!
Bovendien stappen ze elk ook in een bandcoaching-traject, waarbij ze met raad en daad bijgestaan worden tijdens hun muzikaal traject.

Brugge zendt (wederom) zijn muziekzonen uit! En met Barno Koevoet & The Duijmschpijkers (zie ook Lijfstroom XL) zijn dat deze keer vijf punkbolsters met een naar eigen zeggen liefdevolle pit.
Frontman en songschrijver Arno Vanhoutte vond de rudimentaire nummers die hij tijdens de eerste lockdown neerpende moeilijk passen bij z’n andere band Budget Trash, dus stampte hij gewoon een nieuw project uit de grond.

Dat stampen mag je op hun eerste worp ‘2020 ep’ ook vrij letterlijk nemen: het vijftal knalt in amper zeven minuten vier verschroeiende punksongs tegen je smoel, vlijmscherp en vaak verrassend inventief. Doet ook denken aan Budget Trash, Tibon, The Christian Club.

Arno Vanhoutte: ZANG
Tibo Nassel: BAS
Mathias Grymonprez: DRUM
Luca Missiaen: GITAAR
Arthur Langbeen: GITAAR

Extra

Op 1/8 treden ze ook op binnen Lijfstroom XL.