Zorghuis Oostende

Zorghuis Oostende

Kanker is een veel voorkomende ziekte. Wanneer een behandeling noodzakelijk is duiken vaak heel wat vragen en problemen op. Hoewel de vervelende nevenwerkingen van de therapie steeds beter opgevangen worden kan de behandeling toch nog zwaar zijn. Niet iedereen kan tijdens deze periode beroep doen op familie of vrienden voor de noodzakelijke ondersteuning. Voor hen kan het Zorghuis een oplossing zijn.

In het Zorghuis verblijf je voor, tijdens of na een behandeling. Het Zorghuis is er voor iedere kankerpatiënt die steun en verpozing zoekt en die even wil bekomen in een rustige omgeving.

De warme, huiselijke omgeving geeft je wat extra moed om de behandeling te doorstaan.

Je wordt opgevangen door de coördinator. Zij zorgt voor een vlotte werking en zijn steeds te bereiken. Bij vragen of moeilijkheden wordt er overlegd met een arts en/of andere hulpverleners om de best mogelijke ondersteuning te bieden

Wie bij ons verblijft is geen patiënt maar een gast en is er nooit alleen. Onze vrijwilligers zijn dag en nacht aanwezig. Ze luisteren naar jouw verhaal en zorgen voor een aangenaam verblijft. De vrijwilligers stellen geen medische of verzorgende handelingen. Tijdens het verblijf behoud je jouw eigen huisarts en eventuele andere hulpverleners (vb. thuisverpleging).

Indien je veder nog vragen hebt over een verblijf in het Zorghuis, aarzel dan niet om er met ons over te spreken. Je kan altijd een kijkje komen nemen vooraf. Ook zijn we steeds opzoek naar stralende vrijwilligers om ons team te komen versterken. Hiervoor mag je altijd contact op nemen via volgend nummer : 0486/188382 of via het e-mailadres: coordinatoren@zorghuisoostende.be

Graag willen wij onze vrijwilligers bedanken voor hun harde werk met een voorstelling van Avond van Hoop.

€18,00 | 25 ONTVANGEN | NOG 0 KAARTEN NODIG | BEDANKT ♥

GESCHONKEN DOOR DAIKIN & CARYA GROUP

www.zorghuis.be/

Zorghuis Oostende