De Loeiende Koe

De Loeiende Koe

We werken voor en door jongeren aan met over cultuur. We organiseren lezingen, uitstappen naar musea, grootse filmavonden, en nog veel meer! We doen dit vooral uit eigen interesse en naar ons gevoel ook een gedeelde interesse met de andere jongeren. We hebben ons afgelopen jaar versterkt als team, een team van vier en hebben het jaar afgesloten met een overvolle ( helaas iets te volle ) lezing omtrent collages maken. Zo organiseren we vooral doe en luister activiteiten en proberen iedereen wat bij te leren buiten het gewone schoolprogramma. Ons hart ligt dus bij cultuur en dat liefst bieden we dit gratis aan aan onze leeftijdgenoten!

Op onze website zie je onze algemene bezigheden, zo hebben we ook een magazine waar we kritischer omgaan met cultuur, waarbij voornamelijk de focus op architectuur ligt.

Deze zomer met de collega's en ander schoon volk op teambuilding gaan met daarbij een voorstelling kunnen mee te pikken van theater aan zee, leek ons dan ook een ideale beloning voor onze inzet afgelopen jaar!

Graag hadden we de voorstelling Forever Happily ... gezien.

€25,00 | 0 ONTVANGEN | NOG 1 DRANKPAS NODIG

www.dlk.ugent.be/

De Loeiende Koe

Alle tickets ontvangen. Bedankt!