Hiphop-boo(s)tcamp

Posted on December 15, 2020

Hiphop-boo(s)tcamp
TAZ#Youth
, De Grote Post, kleinVerhaal

Van 19 t/m 23 juli 2021 organiseren TAZ#Youth (de jongerenwerking van TAZ), De Grote Post en kleinVerhaal een vijfdaags hiphop boo(s)tcamp.

Tijdens deze vijfdaagse duiken jongeren met ambitie en talent voor hiphop en spoken word de repetitiestudio in, ze groeien in hun persoonlijk traject, inspireren elkaar en presenteren een nieuwe creatie. Door samen te werken met diverse partners krijgen ook jongeren die moeilijker te bereiken zijn of minder kansen hebben de kans om hun talent verder te ontwikkelen.

De groep wordt een bonte mix in gender, leeftijd, taal en (culturele) achtergrond. Hun goesting, talent en ambitie stuwt hen voort. Zes Oostende en zes Brusselse jongeren maken onder begeleiding van drie ‘masters’ - o.a. hiphopper Dutch Norris, dj en producer Ashley Morgan - nieuwe hiphopsongs. Ze maken de beats, schrijven lyrics en ontdekken hun unieke stijl. De vijfdaagse beleeft haar hoogtepunt tijdens het toonmoment waarbij de jongeren drie nieuwe hiphopsongs brengen.
De jongeren beklimmen ook tijdens TAZ het podium, tijdens de TAZ#Youth tweedaagse.

Zin om mee te doen?
Je kan je kandidaat stellen met een geschreven tekst, een filmpje, een tekening, een audioboodschap, hoe je maar wil. Stel jezelf er kort in voor en vertel ons waarom deze vijfdaagse een échte boost kan zijn voor jou!
Laat ons weten dat je wil meedoen via hiphopboostcamp@tartart.be

Met dank aan de Vlaamse Overheid.