Daikin

Daikin

Daikin Europe N.V. (DENV) in Oostende is het hoofdkwartier van het Japanse bedrijf Daikin Industries Ltd. voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het bedrijf staat al meer dan 45 jaar lang garant voor het leveren van kwaliteitsvolle en innovatieve klimaatbeheersystemen. We vervullen een pioniersrol op het vlak van productontwikkeling en zijn bekend voor de ongeëvenaarde kwaliteit en veelzijdigheid van onze geïntegreerde systemen, waarbij speciale aandacht wordt gegeven aan het milieu. Naast het grensverleggend werk in de HVAC-sector, zijn we als bedrijf ook bijzonder actief in de koelingsector.

Daikin gelooft in het belang en de verbindende kracht van cultuur en schenkt daarom 200 tickets aan haar medewerkers. Binnen DENV hebben we ons eigen Daikin Entertainment Team (DET) dat zich inzet om medewerkers in contact te laten komen met cultuur. Tijdens het jaar laten we onze medewerkers proeven van lokale cultuurvoorstellingen dankzij het Oostendse cultuurproject ZEEENZUCHT (De Grote Post). Doordat de reactie op deze voorstellingen telkens zo enorm was, besliste DET om ook tijdens deze zomer een cultuuractiviteit op de agenda te plaatsen, namelijk TAZ.

Daikin is een bedrijf met een hart voor mensen. We willen dat naast onze eigen medewerkers ook mensen uit onze dichte omgeving de kans krijgen om te kunnen genieten van cultuur in de eigen stad. Daarom schenkt Daikin € 1.240 aan diverse goede doelen binnen Oostende die zich elk op hun eigen manier inzetten voor anderen: Bonnie, het Wit Gele Kruis, Arktos, Tejo, ’t Kapoentje en Zorghuis Oostende.

www.daikin.eu/