Vrienden van TAZ

Wil je het festival ten volle beleven en genieten van exclusieve voordelen? Dan is ‘Vrienden van TAZ’ iets voor jou!

VOOR WIE?
Vrienden van TAZ dragen het festival een warm hart toe. Met jouw steun kan TAZ elk jaar een avontuurlijk en uitdagend programma realiseren. En uiteraard geven we je graag iets terug. Alle details lees je hieronder.

FORMULE
Lid van de Vrienden van TAZ worden kan al voor 40 euro.

VOORDELENPAKKET 2018
Je ontvangt een leuke vriendenpas, die 1 jaar geldig is. Dit pasje geeft je toegang tot het Vriendenabonnement en biedt je tal van exclusieve kortingen of geschenkjes bij lokale handelaars en andere culturele huizen uit Oostende. Verder word je telkens als eerste op de hoogte gebracht van alle nieuwtjes, kan je de organisatie ontmoeten tijdens exclusieve Vriendenevents en ervaringen uitwisselen met andere Vrienden van TAZ.

OPGELET: je kan slechts 1 lidmaatschap aankopen per e-mailadres!

Het Vriendenabonnement


  • Je ontvangt de programmabrochure, gratis, thuis per post of tijdens het eerste Vriendenevent.
    > Je krijgt persoonlijk advies bij het maken van je keuze uit het programma tijdens de programmatoelichting.
    > Je kan als eerste tickets bestellen tijdens een exclusieve voorverkoopperiode voor de Vrienden (meerwaarde voor voorstellingen die snel uitverkopen!), dit vanaf woensdag 6 juni 2018.
    > Vriendenprijs: je krijgt 20% korting op je tickets tijdens de hele voorverkoopperiode (max. 2 tickets per productie per vriend).

Vriendendienst(verlening)
> Een meet en greet in juni waarop de TAZ programmatoren toelichting geven over het programma. Na de toelichting kan je persoonlijk advies vragen bij het maken van je keuze uit de voorstellingen.
> Je wordt telkens als eerste op de hoogte gebracht via een digitale Vriendennieuwsbrief of Vriendenkrant.
> Je krijgt toegang tot de gesloten facebookgroep Vrienden van TAZ waar je foto’s of ervaringen kan delen met anderen.

Vriendenprijsje
Op vertoon van je pasje krijg je bij enkele lokale handelaars en culturele huizen een korting of presentje.
Hieronder vind je de kortingen die op dit ogenblik gekend zijn. In de aanloop van TAZ wordt deze lijst uitgebreid.

1/ Tijdens TAZ (26/07/‘18 tem 04/08/‘18) kan je op vertoon van je vriendenpas een gratis bezoek brengen aan Mu.ZEE.
2/ Bij Cultuurcentrum De Grote Post geniet je gedurende seizoen 18-19 van het reductietarief in De Grote Post. Voor iedere voorstelling, duurder van 10€, krijg ja als vriend van TAZ 2€ korting. Korting te verkrijgen zowel online (na inloggen) als aan de balie van het UiTloket en aan de avondkassa (op vertoon van de vriendenpas).
3/ Bij Corman Boekhandel (Witte Nonnenstraat 38) kan je vanaf begin juni tot en met 15 augustus 2018 op vertoon van je vriendenkaart genieten korting op je boekenaankoop:
-10 % tot en met 30 €
-15 % vanaf 30.01 €
4/ Gino Carts en Bikes:
Gino Carts (Kemmelbergstraat 40, 059 50 06 23) = korting op het huren van een fiets tijdens juli en augustus. Bekijk hier het voordeel.
Gino Boutique (James Ensorgaanderij 20-22) = per aankoopschijf van 50€, 1 gratis koffie bij het cultuurcafé De Grote PostHOE ONLINE TICKETS RESERVEREN ALS VRIEND?
Betalen kan online met bancontact, visa en mastercard (hou je kaartlezer bij de hand!)
Bestel hier je lidmaatschap en volg deze stappen:
1/ klik bij 'TAZ Vriend 2018' op 'bestel'
2/ login

OPTIE 1: Je hebt al tickets voor TAZ gekocht of je was al eens Vriend van TAZ, vul dan bij login je e-mailadres in.
> Weet je niet wat je paswoord is, klik op 'wachtwoord opvragen'. Een nieuw paswoord wordt per e-mail gestuurd. Geef vervolgens dit nieuwe paswoord in en pas het aan naar een paswoord dat je zelf kiest.
> Opgelet! Eens ingelogd, controleer je adresgegevens zodat we de programmabrochure naar het correcte adres kunnen sturen! Hou er ook rekening mee dat er slechts één lidmaatschap per mailadres kan aangekocht worden.

OPTIE 2: je heeft nog nooit tickets gekocht voor TAZ, dan dien je je te registreren door uw naam, adres, enz. in te vullen
Het prijstype 'Vriend 2018' staat reeds aangeduid (40 euro).
> Gelieve 'bij Eigenaar' de naam niet aan te passen! Op die manier hebben wij de juiste informatie voor het toesturen van de programmabrochure. Als dit wordt gevraagd overloop dan je adresgegevens en klik vervolgens onderaan op 'volgende'
> kies de aflevermethode 'post' (de vriendenpas zal je samen met de programmabrochure begin juni per post ontvangen) en klik opnieuw op 'volgende' > volg de verdere instructies om de betaling tot een goed einde te brengen. Je kan betalen met bancontact, visa en mastercard. Hou hiervoor je kaartlezer bij de hand!
> Na de betaling ontvang je een betalings- en een bestellingsbevestiging
Bij problemen kan je het UITloket contacteren: 059 33 90 00

BALIE:
Aan de balie van het UiTloket in De Grote Post:
H. Serruyslaan 18A, 8400 Oostende
van maandag tot vrijdag: 10u - 18u
op zaterdag: 14u - 18u