Un | settled Residency

Heike Langsdorf/radical_hope

Un | settled Residency is een open performatieve ruimte waar een groep mensen mogelijkheden verzamelen en beoefenen voor een immer bewegende, migrerende mensheid.

Migreren van iets of ergens naar het andere - zowel in gedachte als in praktijk - van molecuul tot over de nationale grenzen heen. Wat zijn de oorzaken die deze beweging in gang zetten, hoe voltooit die zich? Hoe de moed opbrengen migratie als een natuurlijk proces te zien? Hoe om te gaan met een beweging die het bekende onzeker maakt?

Gedurende een week kan je je agenda aanpassen aan het Un | settled dagschema. Kom bijvoorbeeld elke dag rond hetzelfde uur of net op verschillende momenten de ruimte delen door te kijken, mee te doen of er zomaar in rond te hangen.

CONCEPT/REALISATIE: Heike Langsdorf, Ernst Maréchal.
I.S.M.: Isabelle Wahédova, Leo Kay, Elowise Vandenbroecke, Wayaba Tokpwi, Dieudonné Zoko, Winde Nulens …
COPRODUCTIE: KAAP, radical_hope.
MET STEUN VAN: KASK School of Arts.

Un | settled is een project van KAAP waarin kunstenaars focussen op ontheemding en verhalen van mensen onderweg. Un | settled tekent voor een expo, concerten, voorstellingen, installaties, debat … (zie ook Misconnected).
Dit evenement maakt deel uit van GoneWest, de culturele herdenking van WO I door de Provincie West-Vlaanderen. Meer info op www.gonewest.be

Links

tickets