Tussen ons: het gesprek

Anyuta Wiazemsky/Kim Snauwaert/Katleen Van Langendonck/Bertrand Vrijens

Tussen ons: Het Huwelijk … is buiten een daadwerkelijk huwelijk ook een transdisciplinair artistiek traject waarbij twee kunstenaars, Anyuta Wiazemsky en Kim Snauwaert, ‘genoeg’ van elkaar proberen te houden.
De liefde die doelbewust en oprecht tussen hen is gecreëerd moet voorkomen dat een van hen het land wordt uitgewezen.

Voorafgaand aan hun huwelijksfeest, dat plaatsvindt tijdens TAZ, gaan de kunstenaars samen met Bertrand Vrijens en Katleen Van Langendonck in debat. Vanuit verschillende hoeken wordt de maakbaarheid van liefde onderwerp van gesprek. Dit in een poging om dit ethisch uitdagend proces in al zijn specificiteit te bespreken en te delen met het publiek.

Bertrand Vrijens is advocaat in Gent en o.a. gespecialiseerd in internationaal privaatrecht, personen- en familierecht, rechten van de mens en vreemdelingenrecht.
Sinds 2007 geeft Katleen Van Langendonck mee vorm aan het artistieke parcours van het Kaaitheater. Voordien schreef ze voor De Standaard, programmeerde ze bij deSingel, en gaf ze les aan UAntwerpen, waar ze ook de master Theater Studies coördineerde. Ze stond aan de wieg van Dansand! en cureerde dit Oostendse dansfestival in 2008, 2010 en 2012.

tickets