Pitch Punt

TAZ/VAF/deAuteurs

Cross-over pitch

Ook jonge filmmakers verwelkomen we op TAZ, dit onder de noemer Tussen Woord en Beeld. Deze zomer leggen afstuderende scenaristen, jonge filmregisseurs en studenten Drama met hun toekomstige collega’s samen de weg tussen ‘Woord en Beeld’ een stukje af. We betrekken het publiek, presenteren verschillende kortfilms en verhalenvertellers pitchen hun verhaalidee voor jury en publiek.
Tussen Woord en Beeld is een samenwerking met deAuteurs, Sabam for Culture en het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), met de ondersteuning van de Scenaristengilde, de Acteursgilde en Unie van Regisseurs.

Een scenarist met een idee voor een boek, een journalist broedt op een theaterstuk, een acteur schrijft een scenario. Verhalenvertellers allerhande met een idee dat niet binnen hun eigen medium past worden uitgenodigd om het kruispunt van verschillende artistieke vertelvormen over te steken. Zij komen hun verhaal pitchen voor een professionele jury en hun toekomstige publiek.

Kom luisteren naar verhalenvertellers die hun idee voor een jury komen pitchen. Steun, supporter of juich het verhaal toe dat jij graag wil lezen, op het podium of het kleine of grote scherm wil zien.

DE JURY: Johan Heldenbergh (voorzitter), Julie Mahieu( reportagemaakster en scenariste van o.a. De Dag), Marianne de Baere (uitgeefster WPG), Isabelle Molhant (CEO Casa Kafka Pictures), Willem Wallyn (regisseur, scenarist van o.a. De 16) e.a.

tickets