Misconnected

Kyoko Scholiers/Caravan Production

Audioperformance/tickets aan de deur
NL of ENG

Theatermaakster Kyoko Scholiers liet een jaar lang een zelfgebouwd telefoonhokje rondreizen. Ze bracht het hokje bij mannen, vrouwen en kinderen die op de één of andere manier aan de zijlijn staan: gevangenen, vluchtelingen, daklozen, prostituees, patiënten, kluizenaars ... en ze luisterde naar hun verhaal.

Deze gesprekken verwerkte Kyoko tot geluids-fragmenten van vijf minuten, waarvan je er nu een of meerdere kan beluisteren. Neem plaats in een telefoonhokje met zicht op zee, pak de hoorn van de haak, draai een van de nummers en luister naar het verhaal van een onbekende beller.

Misconnected is deel van Un | settled (zie ook Residency), een project van KAAP waarin kunstenaars focussen op ontheemding. Un|settled tekent voor een expo, concerten, voorstellingen, installaties, debat … Dit project maakt deel uit van GoneWest, de culturele herdenking van WO I door de Provincie West-Vlaanderen. Meer info op www.gonewest.be.

De voorstelling is ook toegankelijk vanaf 12 jaar. De locatie is niet rolstoeltoegankelijk.

CONCEPT/CREATIE: Kyoko Scholiers.
SET: Koen Schetske, Ed Scholiers, Guy Van den Bril, Werner Musenbrock/Bric-a-Brock, Bram Verhagen.
GELUIDSMONTAGE: Stijn Cole/Earbug, Kyoko Scholiers.
COPRODUCTIE: KAAP, De Warande, C-TAKT, kc nona, Zomer van Antwerpen.
MET STEUN VAN: cc Berchem, de stad Antwerpen, de Vlaamse Overheid.
MET DANK AAN: Anthony Cranes, Luc Nys, Sam Van Wynsberghe, Frank Van den Wyngaert, Ben De Rydt, Jasper Suys, Maxim Rausenberger, Ward Michiels, Sven Libeert, Philippe Wagemans, Tobias Dosogne, Kristin Vercammen en de vele mensen die geholpen hebben bij de creatie.
MET BIJZONDERE DANK AAN: alle bellers, CAW Antwerpen, CKG De Kleine Vos, Villa Voortman, Woonzorgcentrum Sint-Maria, Wingerdbloei, Fedasil, Boysproject, Inloopcentrum De Steenhouwer, opvangcentrum De Plataan, Kluis van Moria, IVCA, Taalfabet, Campus De Markt, SAS vzw.

Ter nagedachtenis van Paul Goethals


tickets