Openingsstoet

Danse Massacre

TOSO/Krankland

HALT!

Hier is te zien de Indiër, de Pruis, de Fransoos, de tirailleur Algérien en Pafke Van De Goot…

HEAR.

WE ARE WOUNDED!

Kaiser. Pils. EN AVANT!

Allez, nog ene keer, wees gegroet, om het eeuwige beest van Den Oorlog te bezweren, live uit het purgatorium: een Swingend Zingende Da-Da-Danse Van Zwervend Stervende Zielen.

SALUTE!


DANSE MASSACRE is een muzikale parade in de vorm van een anarchistische, dadaïstische rouwstoet. Een ongeziene colonne trekt vanaf 19u door de stad, een optocht van onrustige zielen in een muzikale roes.

Rond 20u15 arriveert de stoet in het Leopoldpark, waar ze deze toon verderzetten.

DANSE MASSACRE is een samenwerking tussen KRANKLAND, het muzikaal-artistiek vehikel van Thomas Werbrouck, en TOSO, het orkest van sociaal-artistieke praktijk kleinVerhaal.

Dit evenement maakt deel uit van GoneWest, de culturele herdenking van WO I door de Provincie West-Vlaanderen. Meer info op www.gonewest.be.

DANSE MASSACRE is een eerste samenwerking tussen KRANKLAND, het muzikaal-artistiek vehikel van componist/singer-songwriter Thomas Werbrouck, en The Ostend Street Orkestra, het experimenteel en participatief orkest van sociaal-artistieke praktijk kleinVerhaal uit Oostende o.l.v. Bart Maris, Giovanni Barcella en Ilse Duyck.
KOSTUUMS: Leentje Kerremans en Veerle Hasselman
SCENOGRAFIE: Kamiel Fabry
ARTWORK: Dieter Debruyne
PRODUCTIE: kleinVerhaal en Krankland
MET DE STEUN VAN: GoneWest, de Vlaamse Overheid, de Provincie West-Vlaanderen en de Stad Oostende.


tickets